restaurant romein nijmegen
Bistro Romein, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ridderstraat 11, 6511 TM Nijmegen, Nederland. 31 24 322 3508. Alle fotos 8. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Bistro Romein is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
heteluchtoven
Bistro Romein Over ons.
Meer informatie en uitleg hierover vint u op de menukaart in ons restaurant. Reserveringen voor Nijmegen nemen wij uitsluitend telefonisch aan op nummer 024 322 35 08. Bistro Romein Nijmegen is dagelijks geopend v.a. 1700: uur, betaling per Pin of à Contant.
advertentie op google
Bistro Romein Bistro's' Ridderstraat 11, Nijmegen, Gelderland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
6511 TM Nijmegen. Stuur naar je smartphone Nieuw. Is dit jouw bedrijf? Reageer op reviews en berichten van klanten. Claimen is gratis en is zo gebeurd. Claim dit bedrijf. Ik denk het niet. Ik heb wel beter gehad. 3 Jawel.das prima. Ik ben een fan. Beter dan dit wordt het niet! Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Bistro Romein.
een date zoeken
Bistro Romein Welkom.
wissellijst
Home Romeinse Limes. Romeinse Limes.
KATWIJK LEIDEN VOORBURG ALPHEN AAN DEN RIJN WOERDEN UTRECHT MAURIK KESTEREN ARNHEM ELST NIJMEGEN DEN HAAG ZWAMMERDAM BODEGRAVEN DE MEERN VECHTEN RIJSWIJK WIJK BIJ DUURSTEDE MILLINGEN AAN DE RIJN BIJLANDSE WAARD. Laat je inspireren. Kom ook naar de Romeinendag 2017 in het Archeon op 3 november? Geef je snel op. HET WETEN WAARD. Wist je dat de Romeinen het cement hebben uitgevonden? Of wil je je verdiepen? Wordt getipt door onze redactie. Onderzoek het Domplein. Geluk onder het Domplein. De Romeinse limes en de nominatie voor de UNESCO werelderfgoedlijst, hoe zit dat? Op zoek naar lesmateriaal over de Romeinse limes en de Romeinse geschiedenis van Nederland? Of wil je leuke en nuttige informatie, filmpjes, uitstapjes en tips als leerling of docent? Neem een kijkje op het onderwijsplatform en ga aan de slag met 400 jaar Romeinse geschiedenis! Het was nog nooit zo leuk en makkelijk. ONTDEK ONS ONDERWIJSPLATFORM. VOEL JE EEN ECHTE ROMEIN BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN.
Bistro Romein Foto van Bistro Romein, Nijmegen TripAdvisor.
Bistro Romein Foto van Bistro Romein, Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. Bistro Romein Afbeeldingen. Foto: Bistro Romein. Van beoordeling: Lekker etentje van Bistro Romein. Alle 49 beoordelingen zien. 46 van 269 Restaurants in Nijmegen. 31 24 322 3508. Ridderstraat 11, 6511 TM Nijmegen, Nederland.
Restaurant Bistro Romein in Nijmegen.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Bistro Romein in Nijmegen. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Bistro Romein. Ridderstraat 11, 6511 TM Nijmegen. Klik hier voor de openingstijden en meer.
Menukaart van Bistro Romein in Nijmegen dinnersite.nl.
De Gelagkamer, Nijmegen. Gezellig dineren op een prachtige locatie in Nijmegen. Geniet van het uitzicht op de Waalbrug of het Besiendershuis en de onze lieve vrouwen trappen.Heerlijk 3 gangenmenu. Spijshuis Uylenspieghel sinds 1975 gevestigd in Nijmegen en behoort daarmee tot het gezelligste, ongedwongen en oudste restaurant van Nijmegen.Driegangenmenu 2500.,
Bistro Romein indebuurt Nijmegen.
Bistro Romein is een bourgondische bistro met internationale keuken. Meest recent over Bistro Romein. Dit zijn de tien leukste, betaalbare eetgelegenheden in Nijmegen volgens Tripadvisor. 1 september 2017. Iedereen die wel eens op vakantie is geweest herkent ze meteen, de groene stickers van Tripadvisor.
Bistro Romein in Nijmegen Eet.nu.
Bistro Romein is een intieme, gezellige bistro in het oude hart van Nijmegen gelegen op een steenworp afstand van de parkeergarages Eiermarkt 150 meter en Kelfkensbos 200 meter of Schaeck Mathonsingel CS Station. In deze garages kunt u na 1800: uur voordelig parkeren voor slechts 50 cent per uur! Op vertoning van uw parkeerticket van één van deze garages vergoedt Bistro Romein de parkeerkosten van het avondtarief 050, p/u bij uw bezoek aan ons restaurant.

Contacteer ons