luxe restaurant nijmegen
KiyOh Widget.
100 procent betrouwbaar goede duidelijke site goed leesbaaroverzichtelijk, rustgevend, mooie lettertype we boeken altijd bij hotel.nl. 100 procent betrouwbaar goede duidelijke site goed leesbaaroverzichtelijk, rustgevend, mooie lettertype we boeken altijd bij hotel.nl. 100 procent betrouwbaar goede duidelijke site goed leesbaaroverzichtelijk, rustgevend, mooie.
sleutel
Lux Restaurant Modern Europees Mariënburg 38-39, Nijmegen, Gelderland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen. 6511 PS Nijmegen. Restaurants Modern Europees. Ribeye door Leon W. Cafe/bar area door Paul S. Aanbevolen reviews voor Lux Restaurant. Je vertrouwen in ons is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen.
it audit opleiding
Arsenaal 1824.
Grand Café Restaurant. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR HORECA TOPPERS! KOM BINNEN EN GENIET. Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant.
statische raamfolie
Mercure Hotel Nijmegen Centre Bespaar tot 70% op luxe reizen Secret Escapes.
Overnachten in hartje Nijmegen tussen de Ooypolder, modestad Arnhem en het Kröller-Müller Museum, incl. ontbijt en welkomstdrankje. Modern, fris, en perfect gelegen naast het station van levendig Nijmegen, de oudste stad van Nederland, dát is Mercure Hotel Nijmegen Centre. De kamers en het restaurant zijn uitnodigend, met houten accenten, vrolijke designmeubelen en vooral veel licht.
zeiltocht
Culinaire Wandeling Nijmegen WijnSpijs.nl.
De allerleukste restaurants van Nijmegen staan op zondag 7 oktober voor je klaar! De prachtige binnenstad is natuurlijk zo al fijn om doorheen te struinen, maar als je bij maar liefst 6 topzaken ook nog een zorgvuldig uitgezochte BIERSPIJS combinatie krijgt is het helemaal AAN! Dus wandelschoenen aan en vergeet je eetlust niet! Dit wordt leuk! Bij deze restaurants staan de deuren wagenwijd open. Allemaal hebben ze een prachtig gerechtje en een mooi glas bier voor je klaar staan. Overal ben je van harte welkom om kennis te maken met de keuken en de sfeer. De kaarten worden enkel in de voorverkoop verkocht en op is hartstikke op. Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen? Loopt er iemand mee die zwanger is of een allergie heeft, dan kukn je dat hier aangeven. Persoon met allergie toevoegen. Loop je met iemand mee die al kaarten heeft? Vul dan hier hun bestelnummer in. Je krijgt dezelfde route, maar wel een apart ticket. Wil je bij een bepaald restaurant beginnen of eindigen dan kan je dat hier aangeven.
nijmegen hotel
Jouw gids voor het Studentenleven Nijmegen Studentenstad.
Studeren in Nijmegen. Ga je studeren in Nijmegen? Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. We hebben alle hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen in Nijmegen op een rij gezet. Wonen in Nijmegen. Wil je wonen in Nijmegen?
echo
Restaurant Nijmegen Shared dining Bleeckerstreet.
Ontdek de nieuwe manier van uit eten gaan bij Bleeckerstreet. Geniet zonder limiet. Bestel 4 tot 5 verschillende gerechtjes per tafel, wij passen de porties aan zodat iedereen hiervan kan genieten, wij serveren deze gerechten midden op tafel. Het aantal rondes is aan jullie.
Bureaustoel
Mercure Hotel Centrumnijmegen.nl.
Altijd open op zondag. Mercure Hotel Nijmegen Centre beschikt over 112 nieuwe, luxe hotelkamers, voorzien van alle gewenste faciliteiten en een lichte, rustige ambiance. In ons restaurant geniet u van eerlijke, heerlijke gerechten, ook wanneer u niet in ons hotel verblijft!
insurance
Welkom bij woonzorglocatie De Sterreschans in Nijmegen Domus Magnus.
De locatie is een voormalig schippersinternaat waarin Domus Magnus 43 luxe woonzorgappartementen heeft gebouwd. Het monumentale pand is een ontwerp van architect H.A. Pothoven en stamt uit 1926. In 2010 en 2011 zijn twee vleugels aangebouwd, waardoor een zonnige binnentuin is ontstaan. De ruime zelfstandige appartementen in De Sterreschans variëren tussen de 65 en 120 m2 en hebben allemaal een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De grote appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. Tijdens de verbouwing is rekening gehouden met het monumentale karakter van het pand. Ook de algemene ruimtes als de receptie en het restaurant zijn met veel aandacht verbouwd en ingericht.
checker
Beste Hotel van Nijmegen Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.
Kom op 14 februari in ons restaurant genieten van een 4-gangen verrassingsmenu. Voor 3750, per persoon gaat de liefde die avond door de maag! Ons hotel beschikt over 116 kamers in verschillende typen: Comfort kamers, familiekamers, Sky kamers en een Suite. Ook zijn er twee kamers geschikt voor mindervalide gasten. Vergaderen in Nijmegen.
check in at work

Contacteer ons