luxe restaurant nijmegen
Restaurant Het Savarijn Nijmegen Welkom.
Het restaurant is voor de lunch geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur. Van maandag t/m zaterdag wordt vanaf 17.00 uur het diner geserveerd. Zondag is rustdag. Op Nationale Kerkelijke Feestdagen is Het Savarijn gesloten. Wij verzoeken u om telefonisch te reserveren onder nr. 024 323 26 15. Een reservering via e-mail kan immers niet altijd worden gehonoreerd. De Gemeente Nijmegen heeft vanaf 2015 betaald parkeren ingevoerd tot 21.00 uur tegen een tarief van 245, per uur.
spaar
Eten en Drinken in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Het centrum van Nijmegen heeft een gevarieerd aanbod van restaurants om lekker te gaan eten en drinken. Ben je op zoek naar dat restaurant in Nijmegen met de meest gedurfde kaart, de mooiste inrichting en ligging of met de aardigste bediening?
seo report
Blue Nijmegen: Hotel Restaurant Bar Salon de Thé Lounge.
Geweldige kamers, van alle gemakken en luxe voorzien. Een absolute aanrader. Business Events Vacatures. boek een kamer. Boek een kamer. Small Double room. Standard Double room. Restaurant Juliettes Cosina. Juliettes Blue Bar. Reserveer een tafel. Juliettes Salon de Thé Lounge. 6511 NT Nijmegen.
whirlpool
Restaurant de Sjalot.
Groesbeeksedwarsweg 304A Nijmegen. jun 24, 2018. Afgelopen jaar zei Ricardo Eshuis/ SVH tegen mij: Siep, als je echt wil groeien en jezelf wil gaan ontwikkelen moet je naar de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Mijn naam is Sibrecht Benning en ik ben de eigenaresse / chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.
buffel schedel
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
HOTEL RESTAURANT MANNA NIJMEGEN. MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid.
Restaurant de Stadstuyn Graafseweg 32-34 Nijmegen.
Uit eten in Nijmegen. Menu de Stadstuyn. W elkom bij. Welkom op de website van De Stadstuyn uit Nijmegen. Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen.
Mira Restaurant.
HEERLIJKE TURKSE GERECHTEN IN HARTJE NIJMEGEN. Reserveer Een Tafel. WELKOM BIJ RESTAURANT MIRA. HEERLIJKE TURKSE GERECHTEN IN HARTJE NIJMEGEN. Reserveer Een Tafel. Restaurant MRA zal u verrassen met haar heerlijke gerechten! MRA is een modern Turks Restaurant midden in het centrum van Nijmegen.
Luxe Hotel-restaurant Manna te Nijmegen Hans Hoogveld Elektrotechniek, Telecom en Internetdiensten.
Vier 19-eeuwse herenhuizen zijn aan elkaar gekoppeld voor uitbreiding van het luxe hotel-restaurant Manna van 10 naar 41 kamers. Wie door het gigantische pand aan de Oranjesingel in Nijmegen loopt voelt de sfeer van eind 1800 toen Nijmegen voor het eerst mocht uitbreiden buiten de oude stad.
Lekker eten in ons sfeervolle restaurant Hotel restaurant De Wolfsberg.
Trouwen in het bos. Lekker eten in ons sfeervolle restaurant. De Wolfsberg staat bekend om haar aangename sfeer, de menukaart vol heerlijke gerechten en onze medewerkers met kennis van zaken én een glimlach. U proeft de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten en de liefde voor de producten, veelal bereid op de beroemde Josper houtskoolgrill. Onze menukaart wisselt regelmatig en wij serveren naast deze menukaart ook een specialiteitenmenu en dagspecial. De Wolfsberg is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor een kop koffie. De keuken opent om 12.00 uur voor een heerlijke lunch, een gezellige middagborrel met hapjes, een luxe high tea of een uitgebreid diner.
Luxe restaurants in Nijmegen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Luxe restaurants in Nijmegen. Alle Luxe restaurants in Nijmegen. Uit eten in Nijmegen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons