hamburger restaurant nijmegen
Smokehouse de Kronenburger De beste burger van Nijmegen.
Smokehouse de Kronenburger. De beste burger van Nijmegen. Smokehouse de Kronenburger is de plek in Nijmegen waar je je hamburger haalt. Gelegen aan de oudste winkelstraat van Nederland. Lange Hezelstraat 41. Je herkent ons aan de zwarte smoker voor de deur.
heteluchtoven
Freddy's' Beerkitchen.
Artist
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
whirlpool
Wally in Nijmegen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas was het recept geheim. Verder erg lekkere frietjes en vriendelijk personeel die op hun gemak de hotspots van Nijmegen wilden aanwijzen. Datum van je bezoek: 30 nov. Met wat vrienden gegeten maar viel ons erg tegen. Het broodje was niet wat ik ervan gehoopt had, erg sompig. Prijs-kwaliteit is beneden peil. Te duur voor wat je krijgt. De titel restaurant zijn ze niet waardig. Datum van je bezoek: 17 jul. Wally is onze favo place to be voor een goede hamburger, verse friet en home made lemonade.:
dating voor hoog opgeleiden
Burgers in Nijmegen: Restaurant Wally Vrijdag Burgerdag.
Ik ben namelijk heel benieuwd naar de burgers van Restaurant Wally die op de volledige kaart staan! 6511 RW Nijmegen. Goed vlees, goede toppings én een goed broodje. Veel bijgerechten en frisdranken. Beperkt kaart toen ik er was. Geen bijzondere vleesburgers. Portie frietjes was wat klein. Deel op: facebook twitter google-plus pinterest. Vorige artikel Volgende artikelen. Elger van der Wel is 31 jaar oud en woont in Utrecht. Volgens zijn ouders is hij een lastige eter, maar als je hem een hamburger voorschotelt is hij gelukkig.
De top 50 beste burger restaurants in Nederland Studeersnel.
Brouwerij Troost Amsterdam Bij je hamburger kun je hier bier drinken dat ter plekke gebrouwen is. Bar35 Den Bosch Hier eet je geweldige, huisgemaakte burgers onder het genot van één van de 35 biersoorten. The Burger House Rotterdam The Burger House is de eerste halal hamburgerzaak van Nederland, alle producten worden hier dan ook zeer zorgvuldig gekozen. Ingeburgerd Zwolle Alles in dit restaurant heeft met burgers te maken, zo wordt zelfs het voorgerecht inburgeren genoemd en het nagerecht uitburgeren. Holy Five Nijmegen In Holy Five is het cijfer vijf heilig, daarom staan er hier maar vijf gerechten op het menu.
Ribsfactory De lekkerste spareribs om je vingers bij af te likken!
Ribsfactory is een spareribsrestaurant-keten met tien restaurants. Onze restaurants staan bekend om de warme, eigentijdse inrichting en de ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt er bovendien voor dat je je bij Ribsfactory direct thuis voelt en graag bij ons terugkomt.
Lekker eten is de norm. Een leuke avond uit, dat is het doel! Props.
Restaurant Wally in Nijmegen staat garant voor een heerlijke hamburger, maar het staat voor meer dan alleen die burger. We verkopen geen hamburgers van 950, we verkopen een avondje uit voor 15, aldus mede-eigenaar Daan Walschot. Een hapje, een drankje, en een leuke avond voor 15 euro.
Menu Sixty Four Grillbar Restaurant Nijmegen Centrum lange Hezelstraat.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 024 360 41 89 info@sixty-four.nl. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
De beste Hamburger van Nijmegen op TripAdvisor: vind de beste Hamburgers van Nijmegen, Nederland.
Inloggen Lid worden. De beste Hamburger van Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Hamburger van Nijmegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.

Contacteer ons