hamburger restaurant nijmegen
Wally in Nijmegen Eet.nu.
Voor een complete maaltijd: hamburger, frietjes en salade ben je 16 euro kwijt. Je kunt daarvoor ook een goed hoofdgerecht bij een ander restaurant eten. Wat mij betreft is de prijs-kwaliteitverhouding een beetje scheef. Eten drinken 5. Prijs / kwaliteit 5. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 27 november 2013. Hippe zaak, leuke drankjes, maar als er maar 4 dingen op de kaart staan, moet het wel goed zijn. De burgers volstaan niet als volledige maaltijd en het gevoel van veredelde snackbar was aanwezig. Wij zaten achteraan, waardoor je erg de vaatwasser rook als deze open ging. Kortom, niet een voldaan gevoel na afloop, helaas, want de zaak heeft zeker potentie. Eten drinken 5. Prijs / kwaliteit 4. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 19 november 2013. Leuke hippe zaak met vernieuwende drankjes maar de burgers kunnen beter. Brood was droog en burger erg flauw en ook een beetje droog. Maar kom zeker nog een keer terug. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen.
e-liquid
Review restaurant Wally hamburgers Nijmegen.
Ik betaal liever 8 tot 950, voor een hamburger waar ik onbezorgd mijn tanden in kan zetten, dan tweederde van de prijs voor een burgermenuutje waar je liever niet bij nadenkt. Bij restaurant Wally wordt gewerkt met lokale kwaliteitsproducten tot het meubilair aan toe. Vlees, brood, spek, kaas, groenten, het staat bijna allemaal met naam en toenaam op de kaart. Dan heb je me binnen. En als het dan zo uitmuntend gebakken wordt en heerlijk smaakt, dan kom ik graag terug. Hertogstraat 47, Nijmegen.
moeder van de bruid
Restaurant Wally in Nijmegen. Restaurant Wally in Nijmegen.
Mijn bucket list. Eten in Nijmegen: Burgers happen bij restaurant Wally. 11 maart 2015. Echte Burgers in Nijmegen. Een hamburger zoals een hamburger bedoeld is. Die Burgers vind je bij Wally in Nijmegen. Vergeet de fastfoodketens en de slappe hap burgers die je daar krijgt.
De 3 beste plekken om burgers te eten in Gelderland MAN MAN.
In feite fastfood echter op een slow food wijze bereid. Met eerlijke verse producten, mooie wijnen en overheerlijke burgers die buiten de geijkt kaders van de klassieke hamburger vallen maakt deze burgerbar zeker een aanrader. Je kunt Iveau Burgers en Wijnbar vinden op de Kleine Oord 78 in Arnhem. Wanneer je in Nijmegen bent, moet je langs burgertent Restaurant Wally gaan.
Hamburgerrestaurants in Nijmegen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Hamburgerrestaurants in Nijmegen. Alle Hamburgerrestaurants in Nijmegen. Uit eten in Nijmegen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant Wally Centrumnijmegen.nl.
Koopavond in Nijmegen. U bent hier: Home Eten Lunchen Restaurant Wally. Maandag: 1700: 2200.: Dinsdag: 1700: 2200.: Woensdag: 1700: 2200.: Donderdag: 1700: 2200.: Vrijdag: 1700: 2200.: Zaterdag: 1700: 2200.: Zondag: 1700: 2200.: Restaurant voor burgers. Heerlijke, eerlijke en 100% biologische hamburgers. Bio-logisch, SKAL, 100%, Hamburger.
Hamburgers Van Wally TO DO AS WE SPEAK Online magazine over vooruitgang in Nijmegen.
Nijmegen doet vanaf nu ook helemaal mee met deze trend die is overgewaaid uit de VS. Eind augustus opent in de Hertogstraat Restaurant Wally, waar een hamburger niet zomaar een hamburger is. Doe het goed. De gedachte achter single cuisine is: doe één ding en doe het goed.
Restaurant Wally Restaurant Wally Kidsproof Nijmegen.
Restaurant Wally Terug naar vorige pagina. Hertogstraat 476511, RW Nijmegen. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Centraal in Restaurant Wally staan de hamburgers, ultiem comfortfood! Uitgangspunt is: Doe één ding en doe het goed. Deze formule is erop gericht om juist iets eenvoudigs als een burger tot iets hoogwaardigs te maken. Het assortiment wordt verder aangevuld met salades, side dishes, milkshakes en desserts. Bij Wally komt alles uit de buurt. Het vlees en de broodjes, de aardappels voor de friet, de eieren voor de mayonaise, de stoel waarop je zit en de tafel waar je aan eet. Een goede hamburger, gemaakt van eerlijke ingrediënten.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Restaurant Wally Wij geven om burgers.
Een goede hamburger, gemaakt van eerlijke ingrediënten. Dat nemen we heel serieus. Want een burger is pas goed als die niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook gemaakt is met hart voor het product, respect voor de omgeving en met het oog op onze toekomst. Bij Wally begint duurzaamheid met aandacht. Wij zijn benieuwd naar de verhalen van onze gasten. Om je beter van dienst te kunnen zijn, nieuwe ideeën op te doen, of bij te dragen aan initiatieven uit onze omgeving. Maak gewoon eens een praatje met ons. In het restaurant, of via onze social media kanalen. Heb je een leuke foto gemaakt bij Wally? Post hem met hashtag burgerwall en wie weet zie je hem terug als achtergrond op onze homepage. DAGELIJKS OPEN VAN 1500: TOT 2200.: Hertogstraat 47 6511 RW Nijmegen info@restaurantwally.nl tel: 024 324 22 02.

Contacteer ons