goed restaurant nijmegen
5 hotspots in Nijmegen.
Bistro Flores 5 hotspots in Nijmegen. Goed eten, betaalbaar én een gezellige sfeer: Bistro Flores heeft het hele pakket. De ambachtelijke keuken is geïnspireerd op de verschillende seizoenen. Van gegrilde zeebaarsfilet tot lamsschenkel: de authentieke gerechten laten je watertanden. MUNT Saladebar 5 hotspots in Nijmegen. Met MUNT Saladebar is gezond eten buiten de deur een eitje. Van een heerlijke salade met gerookte kip, quinoa en avocado tot sapjes met appel, spinazie, citroen en basilicum: bij de lunchroom zijn alle gerechten biologisch. Toch zin in iets zoets? Er zijn ook lekkernijen, zoals een hoe kan het ook anders gezonde brownie. Go healthy, go green! Savarijn 5 hotspots in Nijmegen. Zin om écht lekker uit eten te gaan en de hele avond te tafelen? Reserveer dan een plek bij restaurant Savarijn.
heteluchtoven
Lunchen, Brunchen Dineren Restaurant de Portier in Nijmegen.
Restaurant de Portier Nijmegen. Ambacht is het sleutelwoord in de keuken van Restaurant de Portier in Nijmegen. Kennis van de producten, en weten hoe je er mee om moet gaan. Dagelijks aanvoer van verse groenten, vissen en vlees. Creatieve vegetarische gerechten.
bewakingscamera draadloos
Top 5 beste restaurants in Nijmegen 2015 PlusOnline.
Een bezoek aan Nijmegen kent vele hoogtepunten: de historische gebouwen, de winkels, de prachtige ligging aan het water en de gezellige sfeer. Sluit uw dag af in een goed restaurant, want in Nijmegen weten ze wel wat lekker is. In deze top 5 een overzicht van de beste restaurants in Nijmegen.
sleutelmaker amsterdam
Restaurant Vesters Nijmegen.
Natuurlijk is er sindsdien veel veranderd: we hebben veel gedaan en veel gelaten, we zijn ouder en misschien ook wel wijzer geworden maar toch, die kreet van tien jaar geleden is nog steeds ons uitgangspunt. Er staat nu naast ons een geïnspireerde, jonge ploeg die vol zit met frisse ideeën over eten en drinken.
buffel schedel
Restaurantrecensies Nijmegen.
Want we houden van vlees, van goed vlees welteverstaan, al geven we in het dagelijkse leven slechts mondjesmaat toe aan deze liefde. Ook wij zijn niet ongevoelig voor de verhalen over koolstofpootafdrukken, duurzaamheid en dierenleed. Why Not, lunch, dinner, drinks, februari 2017. Waarom ook niet? Een meer onderkoeld motief om een restaurant te beginnen, zijn we niet eerder tegengekomen. Verfrissend, vinden we, in een tijd waarin de prangende passie op hoge toon van de wervende webpaginas spat en het eten op de borden ternauwernood een 7 scoort. Liever wat minder verbaal beleden hartstocht en meer eten en ambiance waaruit liefde, aandacht en vakkennis je tegemoet sprankelen niet noodzakelijk in die volgorde. We zijn benieuwd. Restaurant Mira, mei 2016. Vanavond, 18 mei, hakken we de week in tween in Mira, het Turkse Restaurant in het voormalige Biljart Sportcentrum Nijmegen in de Arksteestraat.
Top 10: Goedkoop en lekker uit eten.
Altijd al willen weten hoe een huiskamer er in de jaren zeventig uitzag? Stap dan eens binnen bij restaurant Tati in Nijmegen Oost: veel vintage meubels en kleurrijk behang. Maar laat je niet misleiden: als je goed kijkt is het logo van Tati hierin verwerkt.
Michelin Restaurants Nijmegen: Gids van de beste restaurants van Nijmegen.
Restaurants Michelin Nijmegen. Alle Michelin restaurants in Nijmegen: sterrenrestaurants in Nijmegen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Nijmegen. Alles van ViaMichelin: Nijmegen.
Restaurant Het Savarijn Nijmegen Welkom.
Het restaurant is voor de lunch geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur. Van maandag t/m zaterdag wordt vanaf 17.00 uur het diner geserveerd. Zondag is rustdag. Op Nationale Kerkelijke Feestdagen is Het Savarijn gesloten. Wij verzoeken u om telefonisch te reserveren onder nr. 024 323 26 15. Een reservering via e-mail kan immers niet altijd worden gehonoreerd. De Gemeente Nijmegen heeft vanaf 2015 betaald parkeren ingevoerd tot 21.00 uur tegen een tarief van 245, per uur.
Sushi restaurant Nijmegen Shabu Shabu.
In de loop der jaren heeft de sushi met rauwe vis zich ontwikkeld tot een hapje met veel verschillende mogelijkheden en ingrediënten; van gebakken vis tot vlees en vegetarische gerechten. Op zoek naar een Japans restaurant in Nijmegen met goede sushi?
Pasta e Fagioli Italiaans Restaurant.
Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar. Houdt de website goed in de gaten voor aankomende vacatures. Openingstijden diner di t/m za vanaf 1800: uur. Reserveren is uitsluitend telefonisch! Telefoon: 31 024 32 34 283. Welkom bij Pasta e Fagioli. Misschien een leuk idee om bij ons te dineren voor een gezelschap met collegas, vrienden of familie. Voor gezelschappen hebben wij de serre waar ongeveer 28 mensen kunnen plaatsnemen, in overleg kunnen wij u een mooi 3 gangen menu serveren. vanaf 34.50 per persoon. Italie magazine restaurant van het jaar 2015.

Contacteer ons