restaurant in nijmegen centrum
Panaché in het centrum van Nijmegen! LUNCH DINER DRINKS.
Panaché is een lunchroom, of misschien beter gezegd, dagrestaurant in het centrum van Nijmegen. Bij ons kunt u tussen het winkelen door terecht voor een kop koffie of een lunch, maar ook voor een driegangen keuzemenu 1550, euro! bent u bij ons van harte welkom. Het restaurant heeft een warme uitstraling die onze gasten vaak als een huiskamersfeer omschrijven.
sigaret
Nibbles Nijmegen.
moeder van de bruid
7 x de leukste restaurants buiten het centrum van Nijmegen volgens jullie indebuurt Nijmegen.
Het centrum van Nijmegen heeft veel leuke restaurants. Maar er zijn er meer! Wij vroegen jullie naar de leukste restaurants buiten het centrum en maakten daar een lijstje van. /a Pagina 1 / 8. Heerlijk wild eten bij Klinkklaar; hertenbiefstuk en wildzwijnshaas met zuurkoolrolletje en rode portsaus. Posted by Klinkklaar on Friday, 16 December 2016. Eetcafé Klinkklaar is een gezellig eetcafé in de Tooropstraat. s Winters binnen zitten in het knusse restaurant, bij mooi weer lekker buiten op het terras.
Restaurant Nijmegen Uit Eten In Nijmegen Bij De Firma.
Ons restaurant is geïnspireerd op de laid back restaurants van Kaapstad en Sydney, maar dan gewoon in het centrum van Nijmegen! We serveren wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner op misschien wel het mooiste terras van de stad.
Bistro Allerlei.
Vul dan het formulier in. U ontvangt dan niet meer dan acht keer per jaar een e-mail. Wenst u op de hoogte gehouden te worden van al het andere nieuws, dan verwijzen wij u naar onze Facebookpagina. 6511 DP Nijmegen.
Top 10: Goedkoop en lekker uit eten.
We komen liever twintig keer terug. Nijmegen is een stad van hipsters. Een hippe plek is het Honig Complex, een oude soepfabriek op een steenworp afstand van het centrum, waar nieuwe initiatieven aan het ontstaan zijn. Zo is er naast brouwerij Oersoep het brouwerscafé Stoom. Hoe moeilijk kan een kaart zijn: gegrilde kip, hamburger of nachoschotel, en dat in drie varianten. Pubfood, maar dan wel op zijn best. Vergeet ook niet de bijzondere biertjes van Oersoep te proeven, met namen als Sergeant Pepper, Black as a Caddilac en Waking the Brett. Het kan nog beperkter, de menukaart. Restaurant Wally legt zich toe op slechts één gerecht: de hamburger.
Restaurants in Nijmegen IENS.
Neem contact met ons op. Voer een plaats, adres, wijk of naam van een restaurant in. Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Nijmegen. Restaurants in Nijmegen.
Restaurant Tjeerz Welkom.
Houd u rekening dat u tot 21.00 uur moet betalen voor parkeren in de binnenstad. U kunt goedkoop parkeren 0.50 per uur in de Keizer Karel parkeer garage. Dit is 2 minuten lopen van ons restaurant. See you at tjeerz! Home Menukaart English Menu Openingstijden Mogelijkheden Contact Foto's.' van Welderenstraat 111. 6511 MG Nijmegen.
Restaurant Nijmegen Shared dining Bleeckerstreet.
Tijdens het diner serveren wij de gerechten in kleine porties die te delen zijn met je tafelgenoten zodat je samen kan genieten van onze gerechten uit de hele wereld. Onze wijnkaart bevat wijnen uit de klassieke wijnlanden maar ook wijnen uit de nieuwe wereld.
Home De Hemel Nijmegen.
Restaurant, brouwerij en hotel suites. De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen. De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.

Contacteer ons