portugees restaurant nijmegen
Google Translate.
it audit
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid. Hotel en restaurant zijn trendsettend in design en service en al vaak bekroond.
vaatwasser bosch
Portugese restaurants Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten in een Portugees restaurant? Zoek een restaurant in de buurt of ergens in Nederland. Menukaarten, prijzen, openingstijden, keukens en nog veel meer actuele informatie van de meeste Portugese restaurants in Nederland. kies een provincie of plaats om verder te gaan.
ratten in huis bestrijden
Borboleta.
Onderaan de Lange Hezelstraat in Nijmegen, de oudste winkelstraat van Nederland, vind je Lunchroom Borboleta. Een fijne en knusse plek in mediterrane stijl waar je met vrienden geniet van een ambachtelijke lunch, een boek leest met een ontbijtje erbij of even bijkomt van het winkelen met een verse gemberthee en een huisgemaakte cheesecake. Borboleta Portugees voor vlinder is een sociale onderneming waar zowel in de bediening als in de keuken mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt werken.
SEO expert
Hip Lunchen In Nijmegen Doe Je Bij Deze 15 Lunchrooms Planjeuitje.
Het creatieve concept van dit hotel, restaurant en café is uniek voor Nijmegen. Geïnspireerd door de Berlijnse en Scandinavische trends is dit een van de hippe tentjes in het centrum en zeker een bijzonder overnachtingsplek. De felrode draden die uitkomen op de lichtgevende vogelhuisjes samen met de gekke teksten en figuurtjes op de muren, geven een knipoog naar de moderne stijl.
vacature bouwkundig tekenaar
Cave Oporto is een Portugees getint restaurant.
vanaf 2 personen. Restaurant Cave Oporto is gevestigd in een gewelven kelder, deze is zeer uniek in Groningen en wordt dan ook vaak bezocht om deze bijzondere ambiance. Het geeft een gezellige knusse sfeer. Restaurant Cave Oporto is een Portugees getint restaurant.
goochelaar inhuren
Rotisserie Claudius in Nijmegen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Over het restaurant Rotisserie Claudius. Vakkundig gegrild vlees. Enkele stappen van het Keizer Karelplein af, is Restaurant Claudius in hartje Nijmegen sinds 1970 een succesformule. Gespecialiseerd in heerlijk vakkundig gegrild vlees, neemt de houtskoolgrill een prominente plaats in in het authentieke interieur.
Eetcafes Eten en Drinken in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Cafe Restaurant Le Figaro. Restaurant en café Le Figaro in Nijmegen. Hotel Restaurant Bar Credible ligt midden in het centrum van Nijmegen. Je kunt er eten en drinken, overnachten en gezellig borrelen of een krantje lezen met een kop koffie.
Portugese restaurants in Nijmegen Eet.nu.
Geen restaurants gevonden. We konden helaas geen restaurants vinden die aan je zoekcriteria voldoen. Wellicht heb je filters gebruikt waar geen restaurants aan voldoen, of misschien missen wij het restaurant dat je zoekt. Meld een ontbrekend restaurant. Bekijk alle restaurants in Nijmegen.
Delicia Delicia Delicia Shop.
Delícia is een Portugese wijn en delicatessenwinkel. Vanuit de Paraplufabrieken in Nijmegen introduceren wij het Portugese smakenpalet gecombineerd met bijbehorende gastvrijheid, sfeer en service. Gil en Joël Xavier de Medeiros, de oprichters van Delícia, stoppen al hun enthousiasme, passie en kennis in de winkel.

Contacteer ons