nijmegen centrum restaurant
Restaurant Het Savarijn Nijmegen Welkom.
Het restaurant is voor de lunch geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur. Van maandag t/m zaterdag wordt vanaf 17.00 uur het diner geserveerd. Zondag is rustdag. Op Nationale Kerkelijke Feestdagen is Het Savarijn gesloten. Wij verzoeken u om telefonisch te reserveren onder nr. 024 323 26 15. Een reservering via e-mail kan immers niet altijd worden gehonoreerd. De Gemeente Nijmegen heeft vanaf 2015 betaald parkeren ingevoerd tot 21.00 uur tegen een tarief van 245, per uur.
e liquid
Restaurant de Stadstuyn Graafseweg 32-34 Nijmegen.
Welkom op de website van De Stadstuyn uit Nijmegen. Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat.
moeder van de bruid jurken
Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen Genieten in het centrum van Nijmegen.
Submit form Controleer. Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen is het enige hotel gehuisvest in het historisch centrum van Nijmegen. Het monumentale hotel aan de Grote Markt is gelegen in het levendige en veilige centrum direct aan het winkelgebied en uitgangsgebied van Nederlands oudste stad.
7 x de leukste restaurants buiten het centrum van Nijmegen volgens jullie indebuurt Nijmegen.
Vandaag sluiten we het jaar af met churros, morgen proosten we met een glaasje bubbels op 2018! Iedereen is uitgenodigd vanaf 1500. Posted by Mi Barrio Nijmegen on Sunday, 31 December 2017. Restaurant en Mi Barrio ligt nét buiten het centrum maar is vanaf het station wel te voet bereikbaar.
Bistro Allerlei.
Ook via deze weg willen we u bedanken voor de afgelopen vijfenhalf jaar. Allerlei Nijmegen @AllerleiNmgn 4 maanden. Of naar Allerlei op tweedekerstdag! bistro nijmegen instafood kerstdiner https//t.co/697rIbLbIf.: Beantwoorden Retweeten Favoriet. Allerlei Nijmegen @AllerleiNmgn 4 maanden. vanille meringue kerstdiner miseenplace bistro nijmegen @ Allerlei https//t.co/Qn9y5JofL5.:
Restaurant Tjeerz Welkom.
Houd u rekening dat u tot 21.00 uur moet betalen voor parkeren in de binnenstad. U kunt goedkoop parkeren 0.50 per uur in de Keizer Karel parkeer garage. Dit is 2 minuten lopen van ons restaurant. See you at tjeerz! Home Menukaart English Menu Openingstijden Mogelijkheden Contact Foto's.' van Welderenstraat 111. 6511 MG Nijmegen.
Top 10: Goedkoop en lekker uit eten.
We komen liever twintig keer terug. Nijmegen is een stad van hipsters. Een hippe plek is het Honig Complex, een oude soepfabriek op een steenworp afstand van het centrum, waar nieuwe initiatieven aan het ontstaan zijn. Zo is er naast brouwerij Oersoep het brouwerscafé Stoom. Hoe moeilijk kan een kaart zijn: gegrilde kip, hamburger of nachoschotel, en dat in drie varianten. Pubfood, maar dan wel op zijn best. Vergeet ook niet de bijzondere biertjes van Oersoep te proeven, met namen als Sergeant Pepper, Black as a Caddilac en Waking the Brett. Het kan nog beperkter, de menukaart. Restaurant Wally legt zich toe op slechts één gerecht: de hamburger.
Restaurants in Nijmegen IENS.
Neem contact met ons op. Voer een plaats, adres, wijk of naam van een restaurant in. Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Nijmegen.
Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.
Advertising cookies houden bij hoe vaak promotionele content is bekeken en voorkomen dat u te vaak dezelfde advertentie ziet. Adverteerders en derde partijen kunnen deze cookies gebruiken om een bezoekersprofiel op te stellen, zoals bijvoorbeeld YouTube doet via embedded videos.
Restaurant De Nieuwe Winkel.
Maar ik probeer je ook aan het denken te zetten. Wat in je achtertuin groeit, ligt bij mij op je bord. Ben ik wat jij zoekt? Laat je verrassen. Reserveren Eindejaarsmenu Route. Bekijk het menu. Restaurant De Nieuwe Winkel. 6511 RW Nijmegen.

Contacteer ons