restaurant de hemel nijmegen
Restaurant De Hemel Centrumnijmegen.nl.
Bekijk Bistro De Bok. Bekijk Segway Nijmegen. Bekijk Holland Casino Nij. Bekijk Natuurmuseum Nijme. Bekijk Galerie Marzee. Bekijk Hotel De Gulden Wa. Bekijk Guesthouse Vertoef. Bekijk Kooij Optiek Hoort. Koopavond in Nijmegen. U bent hier: Home Eten Restaurant De Hemel.
stropdassen
Home De Hemel Nijmegen.
Restaurant, brouwerij en hotel suites. De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen. De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
moeder van de bruid
Brouwerscafe Restaurant De Hemel, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Waalbrug. Hotels in de buurt van Lange Hezelstraat. Hotels in de buurt van Velorama National Bicycle Museum. Alle restaurants in Nijmegen. Restaurants in de buurt van Brouwerscafe Restaurant De Hemel. Populaire keukens in Nijmegen. Café restaurants in Nijmegen.
restaurant-nijmegen De Hemel Nijmegen.
Vereiste velden zijn gemarkeerd met. De kracht van ambacht. Di t/m Do: 12.00u-24.00u. Borrelen de hele dag. Lunch vanaf 12.00 tot 16.30uur. High Tea vanaf 12.00 tot 16.30uur. Diner vanaf 17.30uur. Franseplaats 1, 6511VS Nijmegen. Restaurant De Hemel Website: Witweb.

Contacteer ons