honig fabriek nijmegen restaurant
17x hotspots in Nijmegen ELLE Eten.
Hier 25 restaurants. Burgers en alles wat daarmee te maken heeft milkshakes, koolsla, friet staat op de kaart bij Wally. Restaurant Wally, Hertogstraat 47, Nijmegen. Voor treffende wijn-spijscombinaties dineren Nijmegenaren bij Het Savarijn. Verwacht een mooie seizoenskaart en goede wijnen met bijpassend advies.
audit trail
De Meesterproef in Nijmegen Eet.nu.
Element van voedselpassie van de koks in hun keuze van de leveranciers van hun producten ander positief aspect van dit restaurant. Het is en blijft erg leuk om in een oude fabriek in Nijmegen te kunnen gaan eten, alleen het eten liever wel wat smakelijker maken.
beste koffiemachine
De Meesterproef Honigcomplex Nijmegen.
31 024 202 0002. In een pand dat is ontworpen door de Nijmeegse architect Oscar Leeuw, kun je in industriële sfeer genieten van heerlijk eten en drinken. Bij restaurant De Meesterproef koken ze volgens oude ambachten en maken ze gebruik van lokale producten.
schoonheidsspecialiste den haag
De Kube Industriële evenementenlocatie in Honigfabriek Nijmegen.
De voormalige Honigfabriek is tot 2022 dé nieuwe hotspot in Nijmegen. Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar. Je kunt er heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en veel meer. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Binnen dit enorme complex hebben tal van innovatieve ondernemingen zich gevestigd, een van deze tijdelijke ondernemingen is De Kube. Gesitueerd in de voormalige hoofdopslag van Honig, nu bekend als de Return Enter hal.
search volume checker
Restaurant Nijmegen Uit Eten In Nijmegen De Meesterproef Nijmegen.
Wij zijn hét bedrijf waar u moet zijn als u in Nijmegen een bijzonder evenement wilt organiseren in Nijmegen. Uw personeelsfeest, promotieborrel, vergadering, feestavond of diner en lunch met een groot gezelschap, met al uw verzoeken kunt u bij ons terecht.
ontkalker waterleiding
Informatie over Oude Honig Fabriek in Nijmegen LatinWorld.nl.
Op 2 juli 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om expliciet te gedogen in het Honigcomplex: er kan meer met minder regels! 6541 AJ Nijmegen. Oude Honig Fabriek op de kaart. Routeplanner naar Oude Honig Fabriek. Latin organisaties in de buurt.
korte kapsels
5x hotspots op Het Honig-complex, Nijmegen Map of Joy.
Nog meer bier bij de buren. Waar vroeger de stoom ontsnapte uit de bouillonketels van de Honig fabriek, is nu STOOM beer food gevestigd. Deze zogenaamde brewpub biedt een combinatie van interessante bieren van kleine brouwerijen uit binnen en buitenland met goed eten. Aanrader: de kip van het spit uit de rotissoir. Waarschijnlijk de meest bekende naam van het terrein: restaurant De Meesterproef.
Dit zijn de beste culinaire hotspots van Nijmegen Manify.nl.
Ook deze locatie in het Honigcomplex heeft zijn link met het verleden. Door te kiezen voor een industriële uitstraling blijft de fabriek in het DNA van alle locaties. En bij dit restaurant pakt die uitstraling uitstekend uit. The Black Fox. Voor de vleesliefhebbers zijn er tegenwoordig veel opties. Je kunt bij restaurants een hele koe opeten en zelfs uit eten gaan bij de slager. Bij The Black Fox ga je eten bij de slager en dat is redelijk awesome. Deze mannen hebben een partij verstand van vlees. Voor een goede steak kun je rustig naar deze slager gaan. Daarnaast weten ze ook veel te vertellen over het bier wat ze schenken, respect! Voor een stevige maaltijd, waar je nog een week van vol zit moet je bij The Black Fox zijn. We zijn nog steeds van mening dat er in een lijst met hotspots minimaal één burgertent moet staan. Voor Nijmegen is het de burgertent Wally.
Naast studeren ook relaxen? Ontdek toffe en hippe places to be in Nijmegen! HAN.nl.
Alles wordt vers bereid, is seizoensgebonden en er wordt gekookt met zoveel mogelijk lokale producten. De Firma heeft daarnaast n van de mooiste terrassen van Nijmegen met uitzicht op de Waal. In de oude Honig fabriek zit restaurant Meesterproef. De inrichting is een mix tussen industrieel en vintage.
Waalhalla.
Zaterdag 1200: 2200.: Zondag 1200: 1900.: 6541 AK Nijmegen. Warning: Invalid argument supplied for foreach in on line 16. Warning: shuffle expects parameter 1 to be array, boolean given in on line 23.; 2018 Waalhalla, Algemene voorwaarden, design development: Grafische-Republiek.

Contacteer ons