honig fabriek nijmegen restaurant
Restaurant Nijmegen Uit Eten In Nijmegen De Meesterproef Nijmegen.
Wij zijn hét bedrijf waar u moet zijn als u in Nijmegen een bijzonder evenement wilt organiseren in Nijmegen. Uw personeelsfeest, promotieborrel, vergadering, feestavond of diner en lunch met een groot gezelschap, met al uw verzoeken kunt u bij ons terecht.
nijmegen centrum
Stoom Beer Food.
Heb je vragen over het boeken van een rondleiding of een arrangement, dan horen we graag van je via de mail. Waalbandijk 14D 6541 AJ Nijmegen. Volg stoom ook op social media voor het laatste nieuws. Is de keuze gemaakt?
bauknecht vaatwasser
Honigcomplex Nijmegen.
Een lokaal gebrouwen biertje pakken bij brewpub STOOM, of even het luie zweet eruit werken bij Riverland Healtcentre of Crossfit Waalfront. Dansen op salsamuziek, of met de ogen dicht luisteren naar jazz bij Brebl. Wat doe jij vanavond op het Honigcomplex?
De Dock SteigercafeDe Dock Steigercafecafe, pub, Honig, broedplaatsHonig, Honigcomplex, Honigfabriek, Nijmegen.
Wij proberen zoveel mogelijk lokaal en klein ondernemerschap te stimuleren. De Dock Steigercafé historie. Voorheen, ten tijde van de Honig, werden in de Dock de vrachtwagens geladen met producten uit de fabriek. De enorme hal was de hoofdopslag van de Honig.
Contact De Meesterproef Nijmegen Restaurant in Nijmegen.
Restaurant de Meesterproef. 6541 AJ Nijmegen. 024 20 20 002. Bij ons kunt u gratis parkeren aan de Waalbandijk. Daarnaast zijn wij gevestigd op slechts 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum van Nijmegen. Voor een optimale bereikbaarheid met de auto, kun je het beste aanhouden: Laan van Oostindië. Je ziet vervolgens een klein geel bordje met Parkeren Honig volgen.
Heerlijk lunchen bij de Honigfabriek aan de Waal Reizigersbeoordelingen De Meesterproef TripAdvisor.
Buitenterras aan de Maas in de Honig fabriek. Uitzicht over de Maas als je vooraan zit. Ook als je achtereen zit zie je schepen en water. Eten was puur en goed. Net iets anders dan anders en dat is zeker een compliment, want wij zijn verwend en eten vaak buiten de deur. De koffie was ronduit voortreffelijk. De Spaanse wijn was goed. Al dit moois werd teniet gedaan door het langzame tempo van het doorkomen van de gangen. We hadden een drie gangen menu. Dat duurde 45, uur! Het duurde 2 uur voordat het voorgerecht op tafel kwam. Dit is een reden om niet terug te gaan. Tot slot, een verbeter suggestie: de afzuig installatie doortrekken tot boven het dak, dan is ook het geruis weg en zitten de gasten in stilte aan het water. Stel een vraag over De Meesterproef. 1 Bedank Waleko. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 9 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie. Kan nog beter. Kwaliteit van het eten en bediening onvoldoende als je het afzet tegen de prijs. Als ik lekker wil eten voor een leuke prijs kies ik een ander restaurant in Nijmegen.
De Meesterproef Honigcomplex Nijmegen.
31 024 202 0002. In een pand dat is ontworpen door de Nijmeegse architect Oscar Leeuw, kun je in industriële sfeer genieten van heerlijk eten en drinken. Bij restaurant De Meesterproef koken ze volgens oude ambachten en maken ze gebruik van lokale producten.

Contacteer ons