vegan restaurant nijmegen
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
HOTEL RESTAURANT MANNA NIJMEGEN. MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid.
goochelaar
In de kazerne.
haaraccessoires bruid
Restaurants in Nijmegen die veganistisch serveren Eet.nu.
Alle Restaurants in Nijmegen die veganistisch serveren. Uit eten in Nijmegen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 2.
De tien beste plekken om vegetarisch te eten.
Open: woensdag t/m zondag. Take-away restaurant Maoz is weliswaar een internationale keten voor falafelgerechten, maar Nijmegen heeft, naast Amsterdam, een van de slechts twee Nederlandse vestigingen. Het is dé plek voor falafel, humus of vegetarische shoarma, en het heeft ook een heerlijke saladebar. Gevestigd midden in het centrum aan de historische Grote Markt. Grote Markt 19. Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Raw vegan eetcafé in het hartje van Nijmegen, gevestigd in een pand waar ook het duurzame warenhuis Van Nature zit.
10x vegan restaurants in Nederland nsfavourites.
Blijf vooral hangen tot etenstijd, want het biologische, plantaardige restaurant won in 2016 terecht de Vegan Awards. CAB-Rondom 90A in Utrecht, oproerbrouwerij.nl. Vrij van zuivel, vlees en vis, maar vol van smaak: bij het Groningse ontbijt lunchcafé ANAT geniet je van slowjuices, salades, soepen en zoete snacks die zo veel mogelijk biologisch, duurzaam en suikervrij zijn. Het plantaardige menu wisselt bijna dagelijks. Verlengde Grachtstraat 1 in Groningen, anat.nu. Foto: Centrum Nijmegen.
5 x healthy hotspots in Nijmegen FITGIRLCODE.
Dit gezellige eettentje is gevestigd in de oudste en meest sfeervolle straat van Nijmegen: de Lange Hezelstraat. Eten bij Smaakrijk is een ware beleving die al begint bij binnenkomst: vergezeld door de geur van alle verse, zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en de gezellige deuntjes, kijk je meteen uit op het prachtige groene hart van het restaurant: de binnentuin.
Vegan Uit Eten Gelderland Tati.
Reserveren.
Dan verzoeken wij u deze reservering telefonisch te doen. U kunt vanaf 1500 uur bellen naar het restaurant 024-3607011 voor de mogelijkheden om te reserveren. Wanneer u heeft gereserveerd voor een dag vanaf morgen dan sturen wij u een bevestiging toe per email.
Restaurant Wally Wij geven om burgers.
In het restaurant, of via onze social media kanalen. Heb je een leuke foto gemaakt bij Wally? Post hem met hashtag burgerwall en wie weet zie je hem terug als achtergrond op onze homepage. DAGELIJKS OPEN VAN 1500: TOT 2200.: Hertogstraat 47 6511 RW Nijmegen info@restaurantwally.nl tel: 024 324 22 02.
Vegetarische Restaurantweek Laat je verrassen door de groentekeuken!
Vegetarische avondmaaltijd voor 15. Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor 25. Luxe vegetarisch 5-gangen dinermenu voor 50. De Vegetarische Restaurantweek. Waldeck pyrmontkade 116, Den Haag. Kijk voor meer informatie op. Een biologisch vegetarisch restaurant met vele vegan opties in een bijzondere ambiance.

Contacteer ons