eetcafe nijmegen centrum
Bistro Allerlei.
Ook via deze weg willen we u bedanken voor de afgelopen vijfenhalf jaar. Allerlei Nijmegen @AllerleiNmgn 4 maanden. Of naar Allerlei op tweedekerstdag! bistro nijmegen instafood kerstdiner https//t.co/697rIbLbIf.: Beantwoorden Retweeten Favoriet. Allerlei Nijmegen @AllerleiNmgn 4 maanden. vanille meringue kerstdiner miseenplace bistro nijmegen @ Allerlei https//t.co/Qn9y5JofL5.:
stropdassen
Lunchen, Brunchen Dineren Restaurant de Portier in Nijmegen.
Restaurant de Portier Nijmegen. Ambacht is het sleutelwoord in de keuken van Restaurant de Portier In Nijmegen. Kennis van de producten, en weten hoe je er mee om moet gaan. Dagelijks aanvoer van verse groenten, vissen en vlees. Creatieve vegetarische gerechten.
moeder van de bruid
Restaurant Nijmegen Shared dining Bleeckerstreet.
Onze wijnkaart bevat wijnen uit de klassieke wijnlanden maar ook wijnen uit de nieuwe wereld. Onze overige wijnen staan op onze digitale wijnkaart ondersteunt door WineStein, onze digitale sommelier, die u gelijk adviseert op het gebied van de beste wijnspijs combinaties.
De Waagh Het stadscentrum van Nijmegen.
De Waagh stelt Nijmegen centraal. Het stadscentrum van Nijmegen, een plek waar je kunt eten, drinken, feesten en werken. in Handelscentrum de Boterwaagh. Op het moment dat je als jonge gedreven ondernemer hard wilt groeien en geïnspireerd wordt door gro.
Funkenstein Home.
Ooit begonnen als bruine kroeg, waar in dezelfde huiselijke sfeer gedurende de jaren een eetcafé is ontstaan. Naast een heerlijk bord eten voor een eerlijke prijs, bieden wij nog steeds de borrel na het werk en de nodige biertjes in het weekend.
Café Van Buren Het gezelligste studenten restaurant in Nijmegen.
Ons café in de Molenstraat in Nijmegen opent elke dag op tijd de deuren voor wie van een lekkere brunch of lunch wil genieten. Blijf rustig hangen, want later in de middag schakelen wij probleemloos over op de borrel, waarbij onze speciaalbieren echt een aanrader zijn.
Panaché in het centrum van Nijmegen! LUNCH DINER DRINKS.
Midden in het centrum van Nijmegen. Reserveren kan online of telefonisch op.: Panaché is een lunchroom, of misschien beter gezegd, dagrestaurant in het centrum van Nijmegen. Bij ons kunt u tussen het winkelen door terecht voor een kop koffie of een lunch, maar ook voor een driegangen keuzemenu 1550, euro!
Home De Hemel Nijmegen.
De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
In het centrum gelegen restaurants in Nijmegen Eet.nu.
Waar heb je zin in? In het centrum gelegen restaurants in Nijmegen. Alle In het centrum gelegen restaurants in Nijmegen. Uit eten in Nijmegen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Biessels Home.
Welkom bij Biessels Café. Ons café is gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Nijmegen. Biessels café is een modern bruin café dat zich kenmerkt door een ongedwongen sfeer waar ons gastvrije personeel zowel jong als oud hartelijk welkom heten.

Contacteer ons