eetcafe nijmegen
Café Eten en Drinken Kies uw locatie.
cafe
Humphrey's' Restaurant Nijmegen Humphrey's' Restaurants.
Hiervoor werd het gebied Aan t Water, Op den Werf of Aan den Waal genoemd en vormde een bedrijvig deel van de oude stad van Nijmegen. Ook in de 20e eeuw was het lang in gebruik voor industrie en scheepvaart.
cafe
Kade Nijmegen: Fabulous Food Delicious Drinks. Welkom!
Als de picanha ligt te garen: neem een zonnige Braziliaanse caipirinha als aperitief. Fabulous Food Delicious Drinks. Dát is KADE: café, restaurant en coffee roastery met een heerlijk zonneterras en uitnodigende serre, uitkijkend over de Waalkade in Nijmegen. Je bent van harte welkom!
cafe
Bistro Flores Diner Patio Nijmegen.
U mag de bon ook bij flores ophalen, dan worden er geen administratiekosten berekend. Wanneer u een e-mail stuurt leggen wij de bon alvast voor u klaar! Bestel de bon. Uw browser ondersteunt geen iframes. Kelfkensbos 43, 6511 TB NIJMEGEN, 024-3221037, info@bistroflores.nl.
cafe
Nibbles Nijmegen.
cafe
Arsenaal 1824.
Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. Geniet van de lekkerste gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren.
cafe
Voordelig Spontaan uit eten in Nijmegen.
Gebruik een andere zoekterm. Gebruik mijn locatie. Populair in de buurt van Nijmegen. Bergen op Zoom. t Groene Hart. Meest gestelde vragen. Registreren / Inloggen. Nijmegen In de buurt Nijmegen. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon.
cafe
Home.
RESERVEREN 024-3882434 HEYENDAALSEWEG 243 6525 SH NIJMEGEN BRAKKESTEIN. Welkom op de site van Vurrukkulluk. In ons gemoedelijke restaurant kunt u in een gezellige ambiance en gemoedelijke sfeer heerlijk dineren en genieten van mooie wijnen. Onze kaart verandert om de drie maanden om u te blijven prikkelen met onze spannende en heerlijke gerechten.
cafe
Restaurants Nijmegen en omgeving NijmegenOnline.nl.
Deze regio: Nijmegen centrum, Nijmegen-Oost, Zuid, West en Noord, Dukenburg, Lindenholt. En in de Omgeving: Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Cuijk, Elst, Gendt, Gennep, Goch, Grave, Groesbeek, Heumen, Kleve, Kranenburg, Malden, Millingen, Mook, Middelaar, Nederasselt, Overasselt, Plasmolen en Wijchen.
cafe
Mexicaans restaurant Popocatepetl Nijmegen.
Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur die een avondje Popo zo speciaal maakt. Elke dag geopend vanaf 1700: uur. Van Welderenstraat 92 6511 MS Nijmegen Nederland.
cafe

Contacteer ons