eetcafe nijmegen
Home Holland Casino.
cafe
Beij Ons.
Proeflokaal Beij Ons ligt in de wijk Nijmegen-Oost: een buurt met veel activiteiten door het jaar heen en met een veelheid aan horeca. De variatie in café's' en restaurants maakt een gezellige rondgang door de horeca van Nijmegen-Oost meer dan waard.
cafe
Arsenaal 1824.
Grand Café Restaurant. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR HORECA TOPPERS! KOM BINNEN EN GENIET. Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant.
cafe
Home Chinees Indisch Restaurant Peking Nijmegen.
Welkom in ons in oosterse stijl ingericht restaurant in het centrum van Nijmegen. Midden in de oudste stad van Nederland vind u een restaurant waar u zich snel in Oosterse sferen waant. Restaurant Peking bereid namelijk al tientallen jaren heerlijke aziatische gerechten.
cafe
Restaurant Het Savarijn Nijmegen Welkom.
Een reservering via e-mail kan immers niet altijd worden gehonoreerd. De Gemeente Nijmegen heeft vanaf 2015 betaald parkeren ingevoerd tot 21.00 uur tegen een tarief van 245, per uur. In parkeergarages geldt een avond en nachttarief van 050, per uur van 18.00 uur tot 08.00 uur.
cafe
Het aanbod horeca-objecten in Nijmegen Horecasite.
Ter overname aangebodenSpecialiteitenrestaurantCentrum: Nijmegen AlgemeenSfeervol specialiteitenrestaurant ter overname in het centrum van Nijmegen. Restaurant; 166m 2. Aangeboden door: Klaassen Horecamakelaardij BV. Nieuw opgezet Café Eetcafé Oktober in Nijmegen. Café Eetcafé, gevestigd Hartje centrum in Nijmegen Café Oktober, Grotestraat 7, 6511 VB Nijmegen.
cafe
Restaurant Witlof Nijmegen.
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid.
cafe
Restaurant Odessa Ambachtelijk Lokaal Biologisch in Nijmegen.
cafe
Loetje biefstuk restaurant in de zomer 2018 naar Nijmegen.
De vestiging in Nijmegen is Loetje-nummer 15. Loetje Nijmegen komt in de nieuwbouw bij de Waalhaven, aan de Handelskade in de stad. In deze nieuwbouw komt ook een tweede vestiging van Bistrobar Berlin waaraan Ron Blaauw zijn naam verbonden heeft.
cafe
Restaurant de Stadstuyn Graafseweg 32-34 Nijmegen.
Uit eten in Nijmegen. Menu de Stadstuyn. W elkom bij. Welkom op de website van De Stadstuyn uit Nijmegen. Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen.
cafe

Contacteer ons