eetcafe nijmegen
Lunchen, Brunchen Dineren Restaurant de Portier in Nijmegen.
Restaurant de Portier Nijmegen. Ambacht is het sleutelwoord in de keuken van Restaurant de Portier in Nijmegen. Kennis van de producten, en weten hoe je er mee om moet gaan. Dagelijks aanvoer van verse groenten, vissen en vlees. Creatieve vegetarische gerechten.
ajax
cafe de plak collectief eetcafe in Nijmegen.
Radio De Plak. Café de Plak is een collectief eetcafé met een betrokken en eigenzinnig karakter en is elke dag geopend vanaf 1200: uur. Bij ons kun je in een ongedwongen sfeer goed eten en drinken tegen een vriendelijke prijs.
buddha to buddha
Eetcafé Lodewijk Nijmegen.
tevens is het in de zomermaanden genieten van de zon en gezelligheid op het leukste terras van Nijmegen. Tot snel ziens bij Lodewijk! Berg en Dalseweg 48 A. Telefoon: 024 322 33 33. Copyright Eetcafé Lodewijk Nijmegen webdesign by DomeinCreations WZZ.
smoking huren
Home De Hemel Nijmegen.
De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
Corfu Grieks Restaurant Nijmegen Waalkade.
Al meer dan 20 jaar zijn wij gevestigd aan de Waalkaade in Nijmegen. Geniet nu van een 3 gangen keuze menu voor. maak gebruik van onze. Naast onze gerechten van de menukaart kunt u ook gratis gebruik maken van onze saladebar!
Home.
RESERVEREN 024-3882434 HEYENDAALSEWEG 243 6525 SH NIJMEGEN BRAKKESTEIN. Welkom op de site van Vurrukkulluk. In ons gemoedelijke restaurant kunt u in een gezellige ambiance en gemoedelijke sfeer heerlijk dineren en genieten van mooie wijnen. Onze kaart verandert om de drie maanden om u te blijven prikkelen met onze spannende en heerlijke gerechten.
Eetcafé.
Winkelen is een feestje Bijzondere relatiegeschenken Schenk eens wat anders BliXems kerstpakket BliXembon Webshop. BliXem Catering Lunch op locatie Gevarieerd dinerbuffet BliXems borrelen Uitvaart en koffietafel De extras: personeel en aankleding Evenementen en festivals Workshops Vrijblijvende offerte KION aan Tafel. BliXem Eetcafé, Cadeauwinkel en Webshop. 6524 CS Nijmegen.
Bistro Allerlei.
Maak een reservering bij Eetcafé Allerlei. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de wijzigingen in onze menukaart? Vul dan het formulier in. U ontvangt dan niet meer dan acht keer per jaar een e-mail. Wenst u op de hoogte gehouden te worden van al het andere nieuws, dan verwijzen wij u naar onze Facebookpagina. 6511 DP Nijmegen.
Welkom bij eetcafé de Muis Home.
Van singersongwriters tot een swingende achtkoppige ska band en alles daar tussen in heeft al op dit podium gestaan. We zijn lange tijd thuisbasis geweest voor de Songdogs van de Singer Song Writer Academy van Nijmegen en natuurlijk doen we ieder jaar mee met de Popronde.
Bier en eetcafé Camelot Welkom op onze site.
Als lid van de Hertog Jan Vriendenkring serveren natuurlijk bijzonder lekker pils, maar daarnaast schenken we nog acht verschillende speciaalbieren van. E-mail Adres Telefoon Facebook. Grote Markt 37, Nijmegen. 2018 Bier en eetcafé Camelot Aangeboden door Designed with the Customizr theme.

Contacteer ons