restaurant flores nijmegen
De Nijmeegse Garde wil culinair Nijmegen op de kaart zetten Misset Horeca.
Zes restaurateurs uit Nijmegen willen onder de naam De Nijmeegse Garde hun stad op culinair gebied extra op de kaart zetten. Emile van der Staak De Nieuwe Winkel, Jeroen Vesters Restaurant Vesters, Nic van Lokven Het Savarijn, Ysbrandt Wermenbol Lime, Jurgen Eikholt De Schat en Elroy Slijkhuis Bistro Flores noemen hun mix tussen de jeugdigheid van sommige mannen en de ervaring van andere restaurateurs uit deze groep, het recept voor een bijzonder verbond.
Shell
10 restaurants Nijmegen heerlijk diner culinair hotspots.
Voor je het weet staat het beste van de Vlaamse keuken er voor je neus. Op de kaart van Bistro Flores vind je verder Europese gerechten met mediterrane wortels. Beleef er binnen of buiten in de romantische tuin een culinaire avond. Vertoeven in een fijne ambiance. Staat een gezellig sfeer bij jou voorop? Doe dan Bistro de Bok aan, wereldberoemd in Nijmegen om hun vleesgerechten. In Scandinavische sferen dineren doe je bij Sid en Liv. Stap het restaurant binnen dat aanvoelt als een huiskamer of neem plaats in de mooie binnentuin.
baklijst
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
seo blog
Bistro Flores, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Voor mijn afstuderen heb ik met 16! man bij Bistro Flores gegeten. De bediening was echt fantastisch, alles liep goed georganiseerd en het eten was uitmuntend. Alles was zeer goed op elkaar afgestemd, alles aan de avond klopte. Bedankt voor de onvergetelijke avond! 3 weken geleden beoordeeld. Nog steeds fantastisch maar. Jarenlang zonder twijfel het beste restaurant van Nijmegen.
Bistro Flores Diner Patio Nijmegen.
U mag de bon ook bij flores ophalen, dan worden er geen administratiekosten berekend. Wanneer u een e-mail stuurt leggen wij de bon alvast voor u klaar! Bestel de bon. Uw browser ondersteunt geen iframes. Wij zijn op zoek naar ervaren, gemotiveerde en zelfstandige kelners. Obers met passie voor hun vak zien wij graag. Je mag ons contacteren op info@bistroflores.nl. Kelfkensbos 43, 6511 TB NIJMEGEN, 024-3221037, info@bistroflores.nl.
Reserveer een tafel bij Restaurant Bistro Flores in Nijmegen.
Restaurant Bistro Flores. 8.2 35 recensies Kelfkensbos 43, Nijmegen. 31 24 322 1037 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Hollands Italiaans Mediterraan Vis. Gemiddelde menuprijs 36. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
De 10 beste restaurants in de buurt van Bistro Flores.
Restaurants in de buurt van Bistro Flores. Restaurants in de buurt van Bistro Flores. Kelfkensbos 43, 6511 TB Nijmegen, Nederland. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurant Q, vanouds Qke-leQ. 44 van 261 restaurants in Nijmegen. 0 km van Bistro Flores.
Bistro Flores in Nijmegen De Telefoongids.
Restaurant in Nijmegen. Eigenaar van dit bedrijf? Bistro Flores in Nijmegen. add_review Ja Nee. Kelfkensbos 43, 6511TB, Nijmegen. E-mail Bistro Flores. Lees hier de beoordeling. Schrijf zelf een beoordeling. E-mail Bistro Flores. Toon openingstijden feestdagen. Welkom bij Bistro Flores te Nijmegen!
Bistro Flores in Nijmegen Eet.nu.
op 5 april 2013. Net terug van 1 nachtje Nijmegen om te shoppen, wij vroegen overdag in wat winkels om aanraders, hier kwam flores uit. Toen we binnen kwamen kregen we even er gevoel van. Oke je zit vlak op elkaar en het heeft een aparte sfeer, maar namate we even zaten en de ober kwam het concept uitleggen voelde het goed! Wij hebben in zeer luxe restaurants gegeten waar we ruim 3 maal zo veel af moesten rekenen, maar wat hebben we hier genoten, de ongedwongen sfeer en gastvrijheid was echt geweldig! Ik snap de negatieve recenties niet, je moet je er voor open stellen en niet alleen maar op de mindere punten focussen, het vlak op elkaar zitten hoort bij deze bistro! Top ambiance en inrichting, heel romantisch en lekker druk! Dat zegt volgens mij voldoende! Echt een dikke 10 3 gangen met drankjes voor nog geen 100, echt top qualiteit! Ik raak er niet over uitgesproken, echt een aanrader voor als je eens wat anders wilt als een simpel saai restaurant!
De beste restaurants van Nijmegen nsfavourites.
Deel dit artikel.: Van bejubelde botanische gastronomie tot de beste steaks van de stad in een restaurant dat ook dienstdoet als slagerij: culinair Nijmegen is een feestje voor vegetariërs, visliefhebbers en vleeseters! 1 De Firma. Vier" het leven, dat is het motto bij De Firma. De één doet dat met een high tea met sandwiches en zoetigheden van lokale topbakker SÜSS, de ander met cocktails en crispy pork belly van slagerij The Black Fox nummer drie in deze lijst. Lage Markt 47, defirmanijmegen.nl. 2 Bistro Flores.

Contacteer ons