restaurant flores nijmegen
Iris" Papilio" Regenboogvlinder."
Toen was er een leuke verrassing voor me gepland. Ik was op Gran Canaria en toen ik het restaurant binnen kwam waar we uit eten zouden gaan kwam ik opeens allemaal bekenden tegen. Die bleken daar dus voor mij te zijn, er stond een supermooi gedekte tafel klaar en ik was het middelpunt, dat werd echt een geweldig etentje!
audit trail
Bistro Flores Diner Patio Nijmegen.
U mag de bon ook bij flores ophalen, dan worden er geen administratiekosten berekend. Wanneer u een e-mail stuurt leggen wij de bon alvast voor u klaar! Bestel de bon. Uw browser ondersteunt geen iframes. Kelfkensbos 43, 6511 TB NIJMEGEN, 024-3221037, info@bistroflores.nl.
velux
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid. Hotel en restaurant zijn trendsettend in design en service en al vaak bekroond.
trouwfotograaf
Bistro Flores restaurant Nijmegen.
De rekening, 68 Euro voor het eten en 42 voor de drank, valt alleszins mee. De karaf water, geserveerd in een ijsemmer, staat zoals het hoort niet op de rekening. Bistro Flores is in de meeste opzichten een prima restaurant.
SEO optimalisatie
Citytrip Nijmegen: de perfecte stad voor een moeder-dochter weekend Holistik.
Het moge duidelijk zijn: Bistro Flores behoort met recht tot de top restaurants van Nijmegen. Winkelstraat Lange Hezelstraat. By far de leukste straat van Nijmegen. Mijn moeder raakte van tevoren al niet uitgepraat over alle toffe winkels die zich hier zouden bevinden. En ja, ik kan het bevestigen. Van green / organic / bio cafés Novia Verder bijvoorbeeld tot Ieder zn vak: een winkel waar je als kunstenaar of ondernemer schapruimte koopt. Dat maakt dat je hier een enorme verscheidenheid aan originele producten vindt. Van sojawax geurkaarsen tot handgemaakte kaarten, maar ook hippe bean to bar chocoladerepen. Waar mijn moeder en ik het langst zijn blijven hangen op de Lange Hezelstraat? Bij Spirit in Style. Ik deed in deze spirituele shop zelfs nog een consult met Marjolein Fletterman om mijn zelfliefde wat te vergroten. Ook kocht ik een aantal setjes edelstenen om water mee te reinigen. Oude Honig fabriek restaurant De Meesterproef.
bouwkundige keuring utrecht
Bistro Flores: ook over roomijs met zeezout is goed nagedacht.
Wat: Bistro Flores. Waar: Kelfkensbos, Nijmegen. Door: Steven Trooster Else van Tiel. Foto's' Mathijs Hanenkamp, Steven Trooster. Zie ook ons restaurantoverzicht. Meer in deze categorie: Young proeft sfeer bij restaurant BliXem Vaderland: Klassiekers in een nieuw jasje en vergeten groenten.
goochelaar
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Flores: Bistro met restaurant allure Nijmegen Eet.
En daarnaast hobby kok, webmaster, auteur en mede-oprichter van Nijmegen Eet. Lees alle berichten van Jesper Popma. La Cubanita: Onbeperkt tapas eten. Bairro Alto Koffiebar wint Nijmegen Eet Publieksprijs. 2 reacties op Flores: Bistro met restaurant allure. wim bloemendal juli 14, 2014 om 1202.:
Deze Nijmeegse restaurants hebben een BIB-gourmand van Michelin indebuurt Nijmegen.
We zijn verzot op verse vissen en zeedieren. Bistro Flores restaurants en horeca. nu open 1730: 2200.: Kelfkensbos 43, Nijmegen. Bekijk meer: restaurants en horeca. Ook een BIB-gourmand voor Plaats1. Ook Plaats1 in Nijmegen heeft een Bib. Foto: Facebookpagina Plaats1. Ook dit Nijmeegse restaurant heeft een Bib veroverd.
Uniek uit eten: 12 Bijzondere Restaurants in Gelderland.
Begonnen als koffiehuis in 1963 is Bistro Flores in Nijmegen nu een veelbelovend restaurant. Het bijzondere en leuke aan Bistro Flores is dat er gedurende de avond op het muurmenu gerechten worden doorgestreept die op zijn. Zo word je de hele avond op de hoogte gehouden welke verse producten er nog in huis zijn.

Contacteer ons