burger restaurant nijmegen
Stoom Beer Food.
Heb je vragen over het boeken van een rondleiding of een arrangement, dan horen we graag van je via de mail. Waalbandijk 14D 6541 AJ Nijmegen. Volg stoom ook op social media voor het laatste nieuws. Is de keuze gemaakt?
arnhem zoo
Smokehouse de Kronenburger De beste burger van Nijmegen.
Smokehouse de Kronenburger. De beste burger van Nijmegen. Smokehouse de Kronenburger is de plek in Nijmegen waar je je hamburger haalt. Gelegen aan de oudste winkelstraat van Nederland. Lange Hezelstraat 41. Je herkent ons aan de zwarte smoker voor de deur.
Artist
Wally in Nijmegen Eet.nu.
Voor een complete maaltijd: hamburger, frietjes en salade ben je 16 euro kwijt. Je kunt daarvoor ook een goed hoofdgerecht bij een ander restaurant eten. Wat mij betreft is de prijs-kwaliteitverhouding een beetje scheef. Eten drinken 5. Prijs / kwaliteit 5. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 27 november 2013. Hippe zaak, leuke drankjes, maar als er maar 4 dingen op de kaart staan, moet het wel goed zijn. De burgers volstaan niet als volledige maaltijd en het gevoel van veredelde snackbar was aanwezig. Wij zaten achteraan, waardoor je erg de vaatwasser rook als deze open ging. Kortom, niet een voldaan gevoel na afloop, helaas, want de zaak heeft zeker potentie. Eten drinken 5. Prijs / kwaliteit 4. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 19 november 2013. Leuke hippe zaak met vernieuwende drankjes maar de burgers kunnen beter. Brood was droog en burger erg flauw en ook een beetje droog. Maar kom zeker nog een keer terug. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen.
glasfolie
Restaurant Wally in Nijmegen. Restaurant Wally in Nijmegen.
Wij komen absoluut nog eens terug om een andere burger te proberen en nog een en nog en dan maar? Zijn jullie al bekend met Wally in Nijmegen? Je vindt Restaurant Wally hier.: Wil je mij volgen tijdens mijn reizen?
power bi
Restaurants The Dutch Weed Burger.
Burgerbar Burgerbar.
Locally baked burger buns, crisp iceberg lettuce, rucola, tomato and pickle on your burger of choice. Fresh herbs in our home-made sauces. All our beef is minced in-house daily. The burgers are prepared individually to order and cooked whilst you wait.
Het water loopt je in de mond: 5 x burgerrestaurants in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij deze 5 plekken in Nijmegen kun je terecht! /a Pagina 1 / 5. Bij Wally eet je niet zomaar een burger: ze zijn niet alleen bijzonder lekker maar ook nog eens duurzaam. Naast drie opties met vlees hamburger, cheeseburger en Wally burger zijn er ook drie vegetarische opties: een tempehburger, een bonenburger of een zeewierburger. Je kunt er frietjes bij rozemarijn en zeezout bij bestellen, een lekker lokaal gebrouwen biertje bij drinken en voor alle burgers betaal je minder dan een tientje. Restaurant Wally restaurants en horeca.
Restaurant Wally Wij geven om burgers.
Want een burger is pas goed als die niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook gemaakt is met hart voor het product, respect voor de omgeving en met het oog op onze toekomst. Bij Wally begint duurzaamheid met aandacht. Wij zijn benieuwd naar de verhalen van onze gasten. Om je beter van dienst te kunnen zijn, nieuwe idee├źn op te doen, of bij te dragen aan initiatieven uit onze omgeving. Maak gewoon eens een praatje met ons. In het restaurant, of via onze social media kanalen. Heb je een leuke foto gemaakt bij Wally? Post hem met hashtag burgerwall en wie weet zie je hem terug als achtergrond op onze homepage. DAGELIJKS OPEN VAN 1500: TOT 2200.: Hertogstraat 47 6511 RW Nijmegen info@restaurantwally.nl tel: 024 324 22 02.
Ribs Factory Nijmegen Steakhouse en Grill Restaurant.
Of ga je vanavond lekker stappen met je vrienden? Kom dan heerlijk eten bij Ribsfactory Nijmegen! Ribsfactory Nijmegen heeft een open keuken, dus je kunt met eigen ogen zien hoe we jouw spareribs, burger of steak bereiden. Ons restaurant heeft 60 zitplaatsen.
De beste Hamburger van Nijmegen op TripAdvisor: vind de beste Hamburgers van Nijmegen, Nederland.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De beste Hamburger van Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons