restaurant vesters nijmegen
Restaurant Vesters.
Restaurant Vesters is een goed en gezellig restaurant net buiten het centrum van Nijmegen. Eigenaren Jeroen Vesters en Nikolien Verstraelen laten hier merken dat zij trots zijn op hun afkomst; opgegroeid op het platteland en geschoold in de stad staan zij voor oprechte gastvrijheid en een keuken die met beide benen op de grond staat.
audit trail
Restaurant Vesters Nijmegen Frankrijk in Nederland/ La France aux Pays-Bas.
Restaurant Vesters Nijmegen fr. Een plek waar je kunt eten, drinken, en lachen: dat was het motto van de chef-kok Jeroen Vesters toen hij zijn Restaurant Vesters opende. Tien jaar later is gastvrijheid voor hem nog steeds cruciaal en is hij trouw gebleven aan zijn filosofie.
daniel wellington heren
Reserveer een tafel bij Restaurant Vesters in Nijmegen.
8.3 30 recensies Groesbeeksedwarsweg 307, Nijmegen. 31 24 329 6968 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Hollands Mediterraan. Restaurant Vesters is een plek voor ontspanning; een plek waar gelachen mag worden en waar ruimte is voor improvisatie.
trouwfotograaf
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid. Hotel en restaurant zijn trendsettend in design en service en al vaak bekroond.
Alopecia areata
Chef van de Week is Jeroen van Vesters: Ik wilde vroeger gitarist worden indebuurt Nijmegen.
Deel 22 WhatsApp Email Tweet. Jeroen Vesters 48 is eigenaar en chef-kok bij restaurant Vesters in Nijmegen Oost. Toen hij jong was wilde hij geen chef-kok worden, maar gitarist. Een horecateam geeft datzelfde gevoel van saamhorigheid als een band, je maakt iets met zn allen.
tips vietnam backpacken
Restaurant Vesters Startpagina Nijmegen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Modern Europees restaurant. Ontbijt en brunchrestaurant. De Kaaij Nijmegen. Steakhouse t Galjoen. Modern Europees restaurant. Restaurant de Portier. Franse resraurants in Nijmegen. Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Nijmegen Restaurant Frans restaurant Restaurant Vesters. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
ads
Geo Mashup Map.
10 beste afbeeldingen van Restaurants Nijmegen Restaurants, Nederland en Amsterdam.
Culinair genieten in regio Arnhem Nijmegen Made by Ellen. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Hier houd ik zelf erg van en dit vind ik ook enorm inspirerend! s Avonds worden we verwacht in restaurant Vesters in Nijmegen waar chef-kok Jeroen Vesters samen met gastvrouw Nikolien Verstraelen, zij werd onlangs benoemd tot talentvol gastvrouw van het jaar, de scepter zwaait.
Restaurant Vesta.
De indeling met drie verschillende niveaus, de riante loungehoek en het terras met wijds uitzicht op de Graafse brug maken het plaatje compleet. Restaurant Vesta is van donderdag tot en met zondag geopend en biedt plaats aan ruim honderd gasten.

Contacteer ons