restaurant lodewijk nijmegen
Vogue's' terrassenlijst: de beste terrassen van Nijmegen Vogue Nederland.
Restaurant Lodewijk ligt in het leukste deel van Nijmegen: Oost. Lodewijk heeft een knus terras en een wisselend menu, die binnen op de spiegels staat geschreven. Al jaren een favoriet. De Derde Kamer Vogue's' terrassenlijst: de beste terrassen van Nijmegen.
gratis tankpas
Lodewijk, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het restaurant is gezellig ingericht, wel wat klein. De stoelen staan wat vlak bij elkaar maar van de buren. 8 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Lodewijk is een cafe voor de Nijmegenaren een begrip. Niet al te groot, niet al te klein. Gesitueerd aan de Berg en Dalscheweg in de nabijheid van het centrum van Nijmegen.
seo sea
Eetcafé Lodewijk Nijmegen.
tevens is het in de zomermaanden genieten van de zon en gezelligheid op het leukste terras van Nijmegen. Tot snel ziens bij Lodewijk! Berg en Dalseweg 48 A. Telefoon: 024 322 33 33. Copyright Eetcafé Lodewijk Nijmegen webdesign by DomeinCreations WZZ.
philips led lampen
Restaurant Lodewijk in Nijmegen.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Lodewijk in Nijmegen. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Lodewijk. Berg en Dalseweg 48a, 6521 JJ Nijmegen. Klik hier voor de openingstijden en meer.
elite keepershandschoenen
menukaart op de spiegel Foto van Lodewijk, Nijmegen TripAdvisor.
Een van de betere in Nijmegen 01/03/2018. Lekker eten, ietsjes te duur 04/02/2018. Alle 89 beoordelingen lezen. Niveau 6 bijdrager. 40 nuttige stemmen. Gezellig klein restaurantje. Beoordeeld op 18 november 2012 via mobiele applicatie. Ben hier al een paar keer geweest. Ideale lokatie voor mij, omdat het loopafstand is vanaf mijn huis. Het is een gezellig klein restaurant aan de rand van de stad net buiten het drukke centrum. In het weekend kan het erg druk zijn en dan zitten er vaak veel mensen te wachten op een tafeltje aan de bar. In Lodewijk geweest?
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Eetcafé Lodewijk in Nijmegen Restaurants.nl.
TEL work 024 3223333. geopend voor diner. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zevenheuvelenweg 87, Berg en Dal. Oranjesingel 42, Nijmegen. steaks from grill. Kelfkensbos 21, Nijmegen.
Notting Hill Bohemian art food.
Reserveren is niet mogelijk maar kom gerust binnen lopen, wachten met een drankje kan aan de gezellige bar. Van maandag tot en met zondag kun je terecht vanaf 17.00 uur in Notting Hill in het centrum van Nijmegen. Graag tot snel bij Notting Hill!
Plattegrond van Eetcafé Lodewijk in Nijmegen dinnersite.nl.
Plattegrond van Eetcafé Lodewijk. Toon restaurants in de buurt. Bezig met laden. 51 50 33.253." 5 52 26.205." plaats: Nijmegen Wijk: Nijmegen-Oost. straat: Berg en Dalseweg. Het Savarijn, Nijmegen. Het Savarijn behoort al jaren tot de betere restaurants van Nijmegen. Dit is te danken aan een constant goed niveau van de keuken en aan de fraaie wijn-spijs combinaties. India Gate, Nijmegen. Restaurant India Gate dankt haar reputatie aan de onmiskenbare Indiase sfeer en haar authentieke Indiase gerechten.
Geo Mashup Map.

Contacteer ons