restaurant fransestraat nijmegen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
whirlpool
Restaurant Mi Barrio Fransestraat 58 Nijmegen.
Kijk even op FACEBOOK voor de laatste info of bel ons op 024 679 1559. Dank voor je begrip. Klik hier voor een impressie van onze menukaart. Klik hier voor een impressie van onze lunchkaart. Mi Barrio Fransestraat 58, 6524 JE Nijmegen info@mibarrio.nl.
Artist
Restaurant Plaats1 in Nijmegen Gelderland.
Tafel reserveren bij Plaats1 in Nijmegen. contact-form-7 id54" titlecontactformulier." Annuleren Tafel reserveren. Elke eerste zondag van de maand: Lazy Sunday Brunch: klik hier om te reserveren! Plaats1 houdt van puur en ambachtelijk eten op het ritme van de seizoenen. Bij Plaats1 kun je terecht voor ontbijt, lunch, high tea diner.
tafelblad
Mi Barrio Restaurant, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Mi Barrio Restaurant, Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. Mi Barrio Restaurant. Mi Barrio Restaurant. Is dit uw bedrijf? 187 van 264 Restaurants in Nijmegen. Vis en zeevruchten, Mediterraan, Europees. Fransestraat 58, 6524 JE Nijmegen, Nederland.
glasfolie
De Ontmoeting Tapas Catering 1e totaal glutenvrije restaurant van Nederland.
1e totaal glutenvrije restaurant van Nederland. De Russische beer maakt plaats voor DE LENTE. Het ruikt weer fris buiten, de temperaturen gaan omhoog, mensen worden vrolijker. De Lente We houden allemaal van dit nieuwe begin! Binnenkort ook weer allemaal nieuwe gerechtjes bij De Ontmoeting! Voor alle reserveringen gelden altijd de Uniforme Algemene Horecavoorwaarden. Tapas zoals bij geen ander. Waar vindt je de beste tapas? Waar eet je het meest ontspannen? En waar wordt ook nog eens rekening gehouden met vrijwel alle dieetwensen? In De Ontmoeting in Nijmegen!
Mi Barrio Nijmegen Info Nijmegen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Bekijk meer van Mi Barrio Nijmegen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Mi Barrio Nijmegen op Facebook. Nieuw account maken. Bellen 31 24 679 1559. Parkeren bij Straat. Gewoonweg genieten van Mediterraans eten en drinken in een ongedwongen sfeer.
Home De Hemel Nijmegen.
Restaurant, brouwerij en hotel suites. De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen. De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
Cafe Lunch Box 5 Welkom.
In de gezelligste winkel en uitgaan straat van Nijmegen treft u in een oud herenhuis onze lunch-café aan. Dit herenhuis uit het jaar 1920 heeft in het begin van vorige eeuw dienst gedaan als woning maar vanaf de jaren 70 is er horeca in gevestigd.
NL BB Huize Nijmegen. BB Huize Nijmegen.
Bus 5, richting Groesbeek de Horst, stopt voor de deur bij halte Fransestraat. BB Huize Nijmegen. Ik heb 2 dagen mogen genieten van een geweldig mooie kamer, voorzien van alle gemakken. Lydia is een hele aardige gastvrouw. Zij geeft je echt het welkom en thuis gevoel. Een heerlijk ontbijt maakt het verblijf helemaal compleet. Lydia bedankt voor de goede zorgen! Truus en Martin. Bedankt voor een gastvrij onthaal. Nijmegen voor het eerst bezocht, maar daar gaat het niet bij blijven. Nostra" heeft inderdaad en toplunch. En het restaurant Wij Ook" is heerlijk en gezellig.
Mi Barrio Mediterraans Fransestraat 58, Nijmegen, Gelderland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Mediterraans Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Fransestraat 58, 6524 JE Nijmegen. 6524 JE Nijmegen.

Contacteer ons