cafe restaurant nijmegen
Restaurants in Nijmegen IENS.
Neem contact met ons op. Voer een plaats, adres, wijk of naam van een restaurant in. Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Nijmegen.
broxozout
Restaurant de Stadstuyn Graafseweg 32-34 Nijmegen.
Welkom op de website van De Stadstuyn uit Nijmegen. Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat.
moeder van de bruid kleding
Café Le Figaro Cafe Restaurant Le Figaro.
In onze mooie zaak is plaats voor 120 gasten, daarnaast hebben we ook de gehele winter ons terras open. Gedurende de zomer telt ons terras zon 120 zitplaatsen. Lekker weg in eigen land Rijk van Nijmegen. Café Le Figaro Waalkade 19 6511 XP Nijmegen Telefoon 024-3604731 E-mail Info@cafelefigaro.nl.
Home De Hemel Nijmegen.
Restaurant, brouwerij en hotel suites. De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen. De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
Arsenaal 1824.
Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. Geniet van de lekkerste gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren.
Cafe Daen Nijmegen Cafe Daen Nijmegen Het mooiste feestzaaltje van Nijmegen.
Cafe" Daen in Nijmegen is dé plek voor je feestje, afstudeerborrel of voor een lekkere lunch tijdens het shoppen." Over Cafe Daen. Aan de Grote Markt in Nijmegen gevestigd in een prachtig monumentaal pand De" Oude Laeckenhal, vind je Café Daen, een van de mooiste cafés van Nijmegen en dat al meer dan 20 jaar!
Toon Nijmegen.
Unlimited shared dining voor een vaste prijs. Toon, een grote zaak waar drie klassieke disciplines uit de horeca in één concept samen komen: restaurant, podium en café. Mooie koffies, goed getapte bieren en prachtige wijnen; bij Toon voelt iedereen zich thuis. In onze fonkelnieuwe open keuken voorzien van vuur, vlammenwand en een Italiaanse houtoven bereiden onze topkoks de heerlijkste, pure gerechten. Het entertainment op ons podium is niet onder één noemer te vangen: live muziek, DJ's, comedy en meer. Beleef het zelf! DINSDAG WOENSDAG 17uur geopend. DONDERDAG T/M ZONDAG 16uur geopend. Marienburg 68 6511 PS Nijmegen.
Café Van Buren Het gezelligste studenten restaurant in Nijmegen.
Wat hij in sommige situaties liever wel geheim hield was zijn identiteit. Zo gebruikte hij en zijn familie de incognito-naam Van Buren o.a. bij restaurantreserveringen en schreef Willem-Alexander zich in bij de Elfstedentocht als W.A. Café Van Buren. Molenstraat 89, 6511 HC Nijmegen. CAFE VAN BUREN.
Café Eten en Drinken in Nijmegen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Nijmegen /. Café Eten en Drinken in Nijmegen. Café Eten en Drinken. Groesbeeksedwarsweg 305 6521 DK Nijmegen Nederland Kaart.
Restaurant Vesters Nijmegen.
Natuurlijk is er sindsdien veel veranderd: we hebben veel gedaan en veel gelaten, we zijn ouder en misschien ook wel wijzer geworden maar toch, die kreet van tien jaar geleden is nog steeds ons uitgangspunt. Er staat nu naast ons een geïnspireerde, jonge ploeg die vol zit met frisse ideeën over eten en drinken.

Contacteer ons