cafe restaurant nijmegen
Een weekend in Nijmegen: terrasjes, restaurants, cafes en casino op de Waalkade.
Tegenwoordig is er in de toren een restaurant in gevestigd, Restaurant Belvdre. In het mooie Museum het Valkhof Adres: Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen kunt u archeologische vondsten en oude en moderne kunst zien. Leuke dingen doen in de buurt van Nijmegen.
iens
Eetcafé Klinkklaar Hét restaurant onder de eetcafésKlinkklaar Hét restaurant onder de eetcafés.
U heeft daarbij de keuze uit alle voor, hoofd en nagerechten. Lunch Borrel Receptie. Neem een kijkje in ons restaurant. Wij zijn iedere dag van de week geopend vanaf 1700: uur! Klinkklaar heeft nieuwe vacatures. Keuzemenu kerst 2017. 6521 NJ Nijmegen.
openingstijden gemeente almere
De Waagh Het stadscentrum van Nijmegen.
NIJMEGEN Grote Markt 26, 6511 KB. 024 360 0809 waagh.nijmegen@gmail.com. Kijk rond in ons restaurant! Rondleiding door de Waagh! Bekijk de Waaghhap van de week. Waaghhap Week 21. De Waaghhap van de week 21 mei 26 mei! Waaghhap Week 20.
gordijnen wave plooi
Kade Nijmegen: Fabulous Food Delicious Drinks. Welkom!
Restaurant, Café en coffee roastery ineen. Met een heerlijk zonneterras en uitnodigende serre. Dát is KADE aan de Waalkade in Nijmegen. reserveren Kade Nijmegen. Reserveer een tafel. Reserveer eenvoudig en snel je tafel bij KADE met behulp van het formulier.
buddha to buddha chain junior
Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen Genieten in het centrum van Nijmegen.
Submit form Controleer. Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen is het enige hotel gehuisvest in het historisch centrum van Nijmegen. Het monumentale hotel aan de Grote Markt is gelegen in het levendige en veilige centrum direct aan het winkelgebied en uitgangsgebied van Nederlands oudste stad.
trouwfotograaf
Het aanbod horeca-objecten in Nijmegen Horecasite.
Restaurant Corfu op de Waalkade te Nijmegen MIKL 3906. Klaassen Horecamakelaardij biedt op deze werkelijke toplocatie aan de Waalkade te Nijmegen, één van de mooiste steden van Nederland, een restaurant te. Restaurant; 280m 2. Aangeboden door: Klaassen Horecamakelaardij BV. DANSCAFE BILLABONG CENTRUM NIJMEGEN.
skyradio live luisteren
20x favoriete hotspots in Nijmegen.
Burgers en alles wat daarmee te maken heeft milkshakes, koolsla, friet staat op de kaart bij Wally. Restaurant Wally, Hertogstraat 47, Nijmegen. Voor treffende wijn-spijscombinaties dineren Nijmegenaren bij Het Savarijn. Verwacht een mooie seizoenskaart en goede wijnen met bijpassend advies.
Café Van Ouds Nijmegen Café van Ouds.
Arrangementen bij Van Ouds. Café Van Ouds is dé plek voor een feestje, borrel, lunch of proeverij in het centrum van Nijmegen. Van high beer tot wijnproeverij, van whiskey tasting tot gin alchemy en van Vrijdagmiddagborrel tot zelfs een varken aan het spit!
De Kluizenaar, Speciaalbier Spijzen Bijzondere whisky's.'
De Kluizenaar Nijmegen. Midden in hartje Bottendaal. Café De Kluizenaar. Ontdek De Kluis met zijn bewoner. De plek waar je gewoon kunt genieten. van onze fijne speciaalbieren, van onze heerlijke spijzen. Bezoek ons, maar wees gewaarschuwd.: je wilt er misschien helemaal niet meer weg.
Restaurant Nijmegen Uit Eten In Nijmegen Bij De Firma.
Wij staan voor je klaar om het leven te vieren. Ons restaurant is geïnspireerd op de laid back restaurants van Kaapstad en Sydney, maar dan gewoon in het centrum van Nijmegen! We serveren wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen.

Contacteer ons