berlin restaurant nijmegen
Geo Mashup Map.
whirlpool
Bistrobar Berlin in top 3 beste toko van Nederland Nultweevier.nl.
Dat gebeurde in twee rondes: in de eerste ronde stond ook het Nijmeegse restaurant De Nieuwe Winkel, maar alleen Bistrobar Berlin ging door naar ronde twee. Na de tweede stemronde belandde Bistrobar Berlin op de derde plaats. Bistrobar Berlin is sinds januari dit jaar de opvolger van BRUUT.
afwasmachine
Bistrobar Berlin in Nijmegen De Telefoongids.
Restaurant in Nijmegen. Eigenaar van dit bedrijf? Bistrobar Berlin in Nijmegen. add_review Ja Nee. Daalseweg 15/17, 6521GE, Nijmegen. E-mail Bistrobar Berlin. Schrijf als eerste een review. E-mail Bistrobar Berlin. Wij zijn Berliner. En voor jou gaan we helemaal los! Het bistrobarconcept is gestoeld op één heldere kernwaarde: voor een goede prijs smaakvol en uitdagend eten.
stel zoekt man voor sex
Bistrobar Berlin, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Echt een avondje lekker uiteten. Toen we na het eten het restaurant uit liepen had ik echt een voldaan gevoel. Lekker en voldoende gegeten, goede bediening en een fijne sfeer. Verbetersuggestie; ondanks het duidelijke concept van de tussengerechten mogen sommige gerechtjes iets groter. Karig is té negatief, maar het was. 1 Bedank Martyboy06. 17 februari 2018 beoordeeld. Eens wat anders in Nijmegen. We waren enthousiast na de recensies die we hadden gelezen.En we zijn niet teleurgesteld! Eindelijk een concept in Nijmegen wat afwijkt en waar je dus verrast wordt met mooie smaakcombinaties en verrassende ingrediënten. We hebben genoten van de Berlin Dumplings als voorgerecht en vervolgens ieder.
Slotenmaker
Bistrobar Berlin.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
De 10 beste restaurants in de buurt van Bistrobar Berlin.
Restaurants in de buurt van Bistrobar Berlin. Restaurants in de buurt van Bistrobar Berlin. Daalseweg 15, 6521 GE Nijmegen, Nederland. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 222 van 260 restaurants in Nijmegen. 0 km van Bistrobar Berlin. Het beste 03/09/2017.
Openingstijden Bistrobar Berlin Daalseweg 15 in Nijmegen.
De menukaart bestaat uit een dik twintigtal gerechten die ieder voor 10 euro per gerecht te bestellen zijn. De entourage is grootstedelijk, de bistrokaart internationaal georiënteerd. Bistrobar Berlin is gevestigd in Nijmegen. Meer restaurant in Nijmegen Bedrijven in de buurt van Bistrobar Berlin Daalseweg 15 in Nijmegen.
Bistrobar Berlin in Nijmegen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Zoek een restaurant. Restaurant in Nijmegen /. Bistrobar Berlin in Nijmegen. Daalseweg 15 6521 GE Nijmegen Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 33. Stuur je foto's' van dit restaurant naar foto@iens.nl! Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank.
Bistrobar Berlin Nijmegen WijnSpijs.nl.
Maar let op, dit is Berlin. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd. Ben jij een Berliner? Bestel een WijnSpijs Wandeling Nijmegen zondag 10 december. Bestel een Walking Dinner. Maandag t/m Zondag Vanaf 1700.:

Contacteer ons