restaurant nijmegen centrum
Kade Nijmegen: Sushi Steaks. Welkom!
Je bent van harte welkom! Love Sushi Steaks aan aan de Waalkade in Nijmegen. Waalkade 50 6511 XP Nijmegen Telefoon: 024 73 70 545. Picanha Braziliaans is het bovenste deel van de achtervoet van het rund het verlengde van de platte bil en bevindt zich net onder de staart.
Firm
Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon Bloemerstraat 30-34 6511 EJ Nijmegen Tel: 024-3608818.
Of u nou á la carte bestelt of u vraagt een Griekse maaltijd naar eigen inzicht bij Grieks Restaurant Rhodon is dat geen probleem. Wij nodigen u van harte uit om te genieten van de echte Griekse keuken. Alle fotos van gerechten zijn gemaakt in ons Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon. Grieks Restaurant Rhodon Nijmegen.
Firm
Zappa's' Italiaans restaurant arnhem.
Wij houden van smaak en sfeer en heten je dagelijks welkom op de Korenmarkt in Arnhem, Korenstraat 6 én op Plein 1944 155 in Nijmegen. Bezoek Zappas voor heerlijke koffie, drankjes, lunch, borrel of diner. Neem plaats in het gezellige restaurant of terras of neem je gerechten mee naar huis. Zappa's' Arnhem / Nijmegen.
thai nijmegen
9 x verborgen restaurants in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Wij Nijmegenaren weten deze parel natuurlijk allang te vinden maar kom je van buiten de stad: verlaat het centrum en bezoek het Honigcomplex! In deze voormalige soepfabriek vind je heel veel gave bedrijfjes en initiatieven en kun je bovendien heerlijk eten in restaurant de Meesterproef of bijvoorbeeld bij buurman Stoom. Meesterproef restaurants en horeca. Nu gesloten 1200: 0000.: Waalbandijk 14, Nijmegen. Bekijk meer: restaurants en horeca.
thai nijmegen
Prikkels, soepen en slapen.
Midden in het centrum van Nijmegen tussen aparte winkeltjes en goede restaurants. Dit autovrije gedeelte van de stad bruist overdag en laat s avonds ruimte om in alle rust na te genieten van een mooie dag. Like ons op Facebook. Vijf unieke designers zorgden voor 5 unieke kamers. Allemaal anders, maar gelijk in sfeer, warmte, huiselijkheid en comfort. BOEK EEN KAMER! De soepketels in het restaurant pruttelen gezellig door, terwijl onze gasten genieten van een overheerlijke lunch.
tandarts nijmegen centrum
Restaurant Wally Wij geven om burgers.
In het restaurant, of via onze social media kanalen. Heb je een leuke foto gemaakt bij Wally? Post hem met hashtag burgerwall en wie weet zie je hem terug als achtergrond op onze homepage. DAGELIJKS OPEN VAN 1500: TOT 2200.: Hertogstraat 47 6511 RW Nijmegen info@restaurantwally.nl tel: 024 324 22 02.
wijn nijmegen
Restaurant Nijmegen restaurants, eetcafés, brasseriën en eetgelegenheden.
Spijshuis Uylenspieghel, Ganzenheuvel 71, Nijmegen. Gezellig restaurant in het centrum van de stad, waarbij de menukaart op een bijzondere wijze wordt gepresenteerd. Voordelig 3-gangen maandmenu voor 25 euro per persoon. meer informatie beoordeel dit restaurant telefoon 024 3232075. Restaurant De Schat, Waalkade 1, Nijmegen.
internetbureau nijmegen
De Dromaai Nijmegen De Dromaai.
De Dromaai is een gezellig druk eetcafé midden in het centrum van de stad. U kunt ons vinden op het vernieuwde Plein 44 naast VUE bioscoop Carolus. Wij serveren al bijna 15 jaar een goede huisgemaakte maaltijd voor minder dan 10. Ben je met een groep? Bij ons ben je aan het juiste adres! De Dromaai beschikt over kleine bovenverdieping waar maximaal 26 personen kunnen eten. Wilt u uit eten met meer dan 26 personen dan is dat Mees leer. Allergieën en dieeten. Mensen met een voedselallergie worden ziek van gewone voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld van melk, pinda of appel. De één krijgt buikklachten, de ander huid of astmatische klachten. Een kenmerk is dat op hetzelfde voedingsmiddel altijd dezelfde Mees leer. 2019 De Dromaai Nijmegen Contact Technische realisatie: Webased Grafisch ontwerp: Studio T77.
cafe amsterdam
Dé 23 Beste Restaurants in Nijmegen 2019 WijnSpijs.nl.
Geniet van een kop koffie of thee in het restaurant en wandel dan Nijmegen weer in. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de gotische Stevenskerk in het centrum van Nijmegen. Opgericht in de 13e eeuw, maar regelmatig verbouwd en verfraaid. De glas in lood ramen van de kerk zorgen voor een bijzondere lichtinval en in het midden van de kerk vind je het grafmonument van Catharina de Bourbon uit 1512.
dordrecht
Start Meet Ribs Steaks from Grill.
Dé plek om te genieten van fantastische gerechten! Voor ieder wat wils, voor de grote en kleine trek, avondvullend tafelen, even een snel hapje eten, een team-uitje met collegas of een gezellige borrel met familie en/of vrienden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.
hotel arnhem centrum

Contacteer ons