restaurant helden nijmegen

Enthousiast en meteen een tafel reserveren, dat kan via 024-2061991. Ben je benieuwd naar meer fotos en sfeerbeelden, dan vind je die op onze facebookpagina Helden. Het lijkt ons leuk u te ontmoeten. Hatertseweg 23a 6533AB Nijmegen 024-2061991 info@heldennijmegen.nl reserveren.
on page seo techniques
Helden Nijmegen Startpagina Facebook.
Wat een heerlijk restaurant is Helden toch! Prachtig pand, super vriendelij ke bediening en een leuke kaart. Of we nu romantisch diner voor 2 hebben, een afspraak met klanten of met een groep komen et en: het is altijd top! Een echte aanrader en een aanwinst voor Nijmegen.
beste wasmachine
Helden, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gereserveerd bij Helden. Familie kwam speciaal door de sneeuw naar Nijmegen om gezellig samen te gaan eten. Bij Helden aangekomen stonden we voor een gesloten deur. Zouden worden teruggebeld, maar nooit meer wat gehoord. 1 Bedank Nathalie v. 3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Gisteren bezocht ik voor de derde keer in 3 maanden tijd restaurant Helden.
adwords
Restaurant Helden in Nijmegen.
Terug naar vorige pagina. Over dit restaurant zijn nog geen reviews geschreven. Bestaat dit restaurant niet meer? Geef het door. Hatertseweg 23a 6533AB Nijmegen Nederland. Stagiaire Telefonische sales. HEERLIJK Volg ons. Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
canvas lijst
het restaurant Foto van Helden, Nijmegen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. het restaurant Foto van Helden, Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. Foto: het restaurant. Van beoordeling: Mobile Photo Upload van Helden.
hotel nijmegen
Bakkerscafé breidt uit met bakkerij aan Hatertseweg RN7.
Op het terrein is ook het restaurant Helden gevestigd.Uit de voegen gebarsten. Bedrijfsleider Eva Walraven is enthousiast: Nijmegen weet ons en onze producten goed te vinden. Zó goed dat we eigenlijk uit onze voegen zijn gaan barsten. Op de locatie aan de Castellastraat kon niet meer verder uitgebreid worden.
Helden in Nijmegen Eet.nu.
Twee keer heerlijk gegeten bij Helden! Trendy restaurant met een moderne en overzichtelijke menukaart voor ieder wat wils, vriendelijk personeel, het restaurant heeft een open keuken wat het nog gezelliger maakt. We komen hier zeker terug. Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit 9. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen.
Een nieuwe held in Nijmegen.
Helden Foto: Steven Trooster. Sinds anderhalve maand heeft Nijmegen een nieuw bijzonder restaurant: Helden, een restaurant in een oude loods aan de Hatertseweg. Helden werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Ugenda ging Steven Trooster proeven of het niet alleen een goed bedoeld concept is, maar of er ook lekker gegeten kan worden.
Helden: Waar je heldhaftig verwend wordt Nijmegen Eet.
Daar zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd op het gebied van cultuur, creativiteit, design en ambacht. Ook vind je hier restaurant Helden, waar de bediening en keukenbrigade hoofdzakelijk in handen is van échte helden. Dit zijn jongeren die geen zinvolle dagbesteding hadden en besloten hun leven een positieve wending te geven. Wij gingen dit keer, met zn drieën, lunchen in dit bijzondere restaurant in Nijmegen.
Helden indebuurt Nijmegen.
1700: 0000: Zondag. Bij restaurant Helden geniet je van soep, borrelhappen en diner gemaakt door jongeren die een tweede kans verdienen. Ook leuk: het restaurant ligt in De Houtwerf. Meest recent over Helden. 9 x verborgen restaurants in Nijmegen. 19 februari 2018.

Contacteer ons