restaurant helden nijmegen
Helden: Waar je heldhaftig verwend wordt Nijmegen Eet.
Daar zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd op het gebied van cultuur, creativiteit, design en ambacht. Ook vind je hier restaurant Helden, waar de bediening en keukenbrigade hoofdzakelijk in handen is van échte helden. Dit zijn jongeren die geen zinvolle dagbesteding hadden en besloten hun leven een positieve wending te geven. Wij gingen dit keer, met zn drieën, lunchen in dit bijzondere restaurant in Nijmegen.
stropdas
Bijzondere horecagelegenheid voorzien van infrarood warmtestalers.
Helden, een bijzondere horecagelegenheid gesitueerd op een unieke locatie in Nijmegen, voorzien van onze hoog-rendement infrarood warmtestralers als voor verwarming van het imposante restaurant. Er zijn in totaal 9 stuks 3600W professionele infraroodstralers gemonteerd aan het plafond van het restaurant.
smoking huren
Nijmegen BlackBlue en Helden Simone's' Kitchen.
Nijmegen heeft inmiddels zoveel leuke winkels en horecazaken dat een bezoek aan die stad zeker de moeite waard is. Ik begin met jullie een redelijk verstopt pareltje te onthullen waar zich twee must-gos bevinden Aan de Haterseweg vind je op het voormalige terrein van een houthandel de stoere winkel Black Blue en het mooie restaurant Helden.
Helden in Nijmegen Eet.nu.
Twee keer heerlijk gegeten bij Helden! Trendy restaurant met een moderne en overzichtelijke menukaart voor ieder wat wils, vriendelijk personeel, het restaurant heeft een open keuken wat het nog gezelliger maakt. We komen hier zeker terug. Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit 9. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen.
Bakkerscafé breidt uit met bakkerij aan Hatertseweg RN7.
Op het terrein is ook het restaurant Helden gevestigd.Uit de voegen gebarsten. Bedrijfsleider Eva Walraven is enthousiast: Nijmegen weet ons en onze producten goed te vinden. Zó goed dat we eigenlijk uit onze voegen zijn gaan barsten. Op de locatie aan de Castellastraat kon niet meer verder uitgebreid worden.
Helden Nijmegen Instagram-foto's' en video's.'
Andere helden in de trouwbranche Bruidsfotograaf fotograaf Nijmegen Jaap Baarends.
arnhem best man bruidsfotograaf bruidsfotografie bruidsjurk bruiloft fotobooth fotohokje fotokast nijmegen photobooth photokast restaurant de Hemel slideshow taart trouwen trouwfotograaf trouwtrends. Copyright Bruidsfotograaf Trouwfotograaf Jaap Baarends 2014-2016 Bruidsfotograaf Jaap Baarends is gevestigd op franseplaats 1 in Nijmegen, Gelderland en werkzaam als bruidsfotograaf en trouwfotograaf in heel Nederland. Jaap Baarends bruidsfotograaf verzorgt de trouwfotograaf bruidsfotograaf voor jullie bruiloftsreportage. De bruidsreportages kenmerken zich door een intieme, liefdevolle en warme sfeer waarin alle indrukken van de dag zorgvuldig worden vastgelegd door de bruidsfotograaf. Naast bruidsreportages werkt Jaap Baarends Bruidsfotograaf aan diverse fotoprojecten. Voor meer informatie over Jaap Baarends Bruidsfotograaf kunt u contact opnemen via het contactformulier. Jaap Baarends bruidsfotograaf is o.a. werkzaam in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Malden, Wijchen, Elst, Groesbeek, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Helmond, Maastricht, Deventer, Roermond, Zwolle, Delft, Leiden, Venlo, Tilburg, Breda. alle rechten voorbehouden. Andere helden in de trouwbranche.
Helden TipischNijmegen!
Helden is meer dan enkel een restaurant; het is een ontmoetingsplaats, een workshopruimte, een dinerzaal, een lunchgelegenheid, een proeflokaal, koffiebar en sociaal maatschappelijk bedrijf in één. Onze chefs bereiden gerechten met klassieke technieken, onze sommelier serveert een passend glas wijn, speciaalbieren zijn er in overvloed.
Helden, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gereserveerd bij Helden. Familie kwam speciaal door de sneeuw naar Nijmegen om gezellig samen te gaan eten. Bij Helden aangekomen stonden we voor een gesloten deur. Zouden worden teruggebeld, maar nooit meer wat gehoord. Bedank Nathalie v. 3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Gisteren bezocht ik voor de derde keer in 3 maanden tijd restaurant Helden.

Enthousiast en meteen een tafel reserveren, dat kan via 024-2061991. Ben je benieuwd naar meer fotos en sfeerbeelden, dan vind je die op onze facebookpagina Helden. Het lijkt ons leuk u te ontmoeten. Hatertseweg 23a 6533AB Nijmegen 024-2061991 info@heldennijmegen.nl reserveren.

Contacteer ons