restaurant helden nijmegen
Een nieuwe held in Nijmegen.
Helden Foto: Steven Trooster. Sinds anderhalve maand heeft Nijmegen een nieuw bijzonder restaurant: Helden, een restaurant in een oude loods aan de Hatertseweg. Helden werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Ugenda ging Steven Trooster proeven of het niet alleen een goed bedoeld concept is, maar of er ook lekker gegeten kan worden.
familiehypotheek
Bakkerscafé breidt uit met bakkerij aan Hatertseweg RN7.
Op het terrein is ook het restaurant Helden gevestigd.Uit de voegen gebarsten. Bedrijfsleider Eva Walraven is enthousiast: Nijmegen weet ons en onze producten goed te vinden. Zó goed dat we eigenlijk uit onze voegen zijn gaan barsten. Op de locatie aan de Castellastraat kon niet meer verder uitgebreid worden.
goedkoopst tanken in de buurt
Helden, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gereserveerd bij Helden. Familie kwam speciaal door de sneeuw naar Nijmegen om gezellig samen te gaan eten. Bij Helden aangekomen stonden we voor een gesloten deur. Zouden worden teruggebeld, maar nooit meer wat gehoord. Datum van bezoek: december 2017. 4 Bedank Nathalie v. Beoordeeld op 3 december 2017 via mobiele applicatie. Gisteren bezocht ik voor de derde keer in 3 maanden tijd restaurant Helden.
particuliere leningen
De Brug Nijmegen 5 september 2018.
The Big Draw Nijmegen kleurt groen. Swim to Fight Cancer Nijmegen. Zonder oordeel op de dansvloer. Open dag Zwerf op de Werf: uitwisseling en ontmoeting. Vliegtuigbouwer trots op verzameling. Camera's' knip Griftdijk. Uitbreiding parkeerterrein Lidl-vestiging in Groesbeek. Maatschappelijk 10 jaar.
slotenmaker heemskerk
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
energie audit

Samen koken, eten, drinken, leren en genieten. Je gaat met elkaar een 3 of 4-gangendiner naar keuze bereiden. Aan de hand van de receptuur en professionele begeleiding maak je restaurant waardige gerechten. Uiteraard worden de gerechten uitgeserveerd, gepresenteerd en gegeten. De leukste kookworkshop in Nijmegen!
koelkast kopen
BookDinners.nl.
huis verkopen zonder makelaar
Nijmegen European Green Capital 2018 Duurzame hoofdstad.
We kennen hem van de prachtige ontwerpen van de Oversteek en de Lentloper. Het eigenzinnige interieur is van de hand van Jordan Artisan. Hij zorgde voor een prachtig, duurzaam en herkenbaar design waar iedereen zich in thuisvoelt. Beleef Green Capital Nijmegen!
kamperen frankrijk
Lidl-medewerkers winkel Nijmegen vastgebonden bij overval.
NIJMEGEN Vier winkelmedewerkers van Lidl en een vrachtwagenchauffeur zijn vrijdagochtend vastgebonden, toen een drietal overvallers de Lidl-vestiging in Nijmegen overviel. De drie overvallers, volgend de politie ongeveer 17 tot 19 jaar oud, drongen de winkel aan de OC Huismanstraat voor openingstijd binnen.
wat is potentiele energie
Trianon Nijmegen Festivals in Oost.
Nijmegen Oost staat dan voor één avond in het teken van de legendarische helden uit de muziekgeschiedenis. Op één avond gaan we dwars en soms kris-kras door de pop rockgeschiedenis van de afgelopen 50 jaar heen. Tijdens de Tribute in Oost spelen uitsluitend acts die zich volledig richten op één band.
slotenmaker den haag

Contacteer ons