restaurant mira nijmegen
interieurdesign restaurant Woonstijl-id.
Café gedeelte Mira. Drie vrouwen, drie vriendinnen, hebben de stap gezet om hun droom te verwezenlijken: een eigen restaurant. Woonstijl-id ontwierp de inrichting van restaurant Mira in Nijmegen. Een voormalig snookercentrum dat omgebouwd is naar een sfeervol en gezellig Turks restaurant.
brandblusser
Mira, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Je moet even zoeken, maar als je aan de rand van Nijmegen het restaurant Mira hebt gevonden, dan is het daar genieten geblazen. Toegeven, de ruimte is niet super sfeervol, maar ze hebben echt wel moeite gedaan om er iets van te maken.
bakken
Restaurant Mira in Nijmegen.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Mira in Nijmegen. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Mira. Arksteestraat 9, 6511 MX Nijmegen. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Mira.
doosjes
Restaurant recensie Mira Nijmegen.
Vanavond, 18 mei, hakken we de week in tween in Mira, het Turkse Restaurant in het voormalige Biljart Sportcentrum Nijmegen in de Arksteestraat http//www.restaurantmira.nl/.: Op verzoek van P. die hier al een paar keer weldadig heeft gegeten. Voor mij is het nieuw, deze droom van twee oorspronkelijk uit Istanboel afkomstige vriendinnen, die na een half werkzaam leven in Nederland in 2012 een eigen restaurant zijn begonnen om Nijmegen kennis te laten maken met de goede Turkse keuken.
MIRA in Nijmegen Eet.nu.
Ga naar de inhoud. Spring naar begin van de pagina. MIRA in Nijmegen. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Word de eerste fan van MIRA! E-mail Verstuur een e-mail. Hotels in de buurt.
Mira Restaurant.
WELKOM BIJ RESTAURANT MIRA. HEERLIJKE TURKSE GERECHTEN IN HARTJE NIJMEGEN. Reserveer Een Tafel. WELKOM BIJ RESTAURANT MIRA. HEERLIJKE TURKSE GERECHTEN IN HARTJE NIJMEGEN. Reserveer Een Tafel. Restaurant MRA zal u verrassen met haar heerlijke gerechten! MRA is een modern Turks Restaurant midden in het centrum van Nijmegen.
Reserveren bij Restaurant Mira nijmegen in Nijmegen.
toon op kaart. op de opgegeven datum is er helaas geen beschikbaarheid voor de opgegeven groepsgrootte, hieronder zie je de beschikbaarheid voor de komende dagen voor de geselecteerde gegevens. dinsdag 17 april. woensdag 18 april. donderdag 19 april. vrijdag 20 april.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons