restaurant izzi nijmegen
Openingstijden Humphrey's' Restaurant Vismarkt 7 in Nijmegen.
die het meest in de buurt ligt van de Humphrey's' Restaurant aan de Vismarkt 7 is de Restaurant Izzi B.V. aan de Vismarkt 3. Meer restaurant in Nijmegen Bedrijven in de buurt van Humphrey's' Restaurant Vismarkt 7 in Nijmegen. Restaurant Izzi B.V.
relatiegeschenken
Restaurant Izzi B.V. in Nijmegen Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Grillroom Restaurant Roma Cair. Website Restaurant Izzi B.V. Uw website aanpassen? Aanverwante rubrieken in Nijmegen. 2016 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.
wasdroger kopen
Izzi Restaurant Nijmegen Menu.
buddha to buddha ring
Izzi Restaurant Nijmegen Asian Fusion, Sushi en Lounge Restaurant.
Restaurant Izzi in Nijmegen is de sushi specialist bij uitstek. Daarnaast serveren we heerlijke Aziatische gerechten volgens een fusion concept, dat houdt in dat we verschillende stijlen en smaken tot heerlijke gerechten combineren en u daarmee keer op keer graag aangenaam verrassen.
haartransplantatie turkije
Reserveer een tafel bij Restaurant IZZI in Nijmegen.
Terug naar de homepage. 8.2 51 recensies Vismarkt 3, Nijmegen. 31 24 323 9005 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Aziatisch Fusion Japans Sushi. Gemiddelde menuprijs 29. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
wat mag een deurwaarder
Izzi, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ik vond dit niet bijzonder en zeker niet de beste sushi van Nijmegen. Misschien dat de verwachtingen wat te hoog waren. Maar met de prijs die er betaald moest worden mag je meer verwachten. 19 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Genieten van de sushi. Izzi, aan het water van de Waal, is een gezellig restaurant met een losse sfeer.
Recensie restaurant Izzi in Nijmegen.
Door Anja Rodenburg op juli 17, 2010 in Restaurants 1. Getipt door een vriendin gaan we vanavond naar de Waalkade voor de betere Aziatische keuken in Nijmegen. Izzi omschrijft zichzelf als een Asian Lounge Restaurant, dus we laten ons verrassen.
IZZI in Nijmegen Eet.nu.
op 17 februari 2016. Afgelopen week helaas een slechte ervaring bij Izzi gehad. Na 1x eerder hier vorig jaar met plezier te hebben gegeten snap ik niet wat er met dit restaurant is gebeurd. Dit restaurant pretendeert de beste op Sushi gebied te zijn van Nijmegen.
SYNC Online Scan en Brainstormsessie Restaurant iZZi Projecten en Referenties SYNC.
Het Asian Fusion Sushi restaurant iZZi te Nijmegen is al sinds opening een begrip in Nijmegen. Toch waren ze zich er bewust van dat je je als bedrijf moet blijven vernieuwen om te voldoen aan de toekomstige wensen van je klant en zo de concurrenten een stap voor te blijven.
Restaurant iZZi in Nijmegen.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant iZZi in Nijmegen. Over Restaurant iZZi. Vismarkt 3, 6511 VJ Nijmegen. Restaurant iZZi in Nijmegen is gespecialiseerd in de Aziatische keuken. Sushi en grill, fingerfood, asian bites en fushion kitchen, kleine hapjes en meerdere gangen.

Contacteer ons