restaurant de kazerne nijmegen
In de kazerne.
riool ontstoppen almere
Menukaart van Restaurant In de Kazerne in Nijmegen dinnersite.nl.
Restaurant In de Kazerne. Molenveldlaan 146, Nijmegen 51.83451380 5.87282750 Internationaal. toon telefoonnummer telefoon: 024 360 59 14. Het Savarijn, Nijmegen. Het Savarijn behoort al jaren tot de betere restaurants van Nijmegen. Dit is te danken aan een constant goed niveau van de keuken en aan de fraaie wijn-spijs combinaties.
alimentatieonderzoek
Reserveren Restaurant Nijmegen In de kazerne.
Wil je bij ons komen ontbijten, lunchen of dineren? Via onderstaande agenda kun je een tafel reserveren in de Kazerne. Let er hierbij op dat reserveren alleen bij beschikbaarheid binnen in het restaurant mogelijk is. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.
hosting
In de Kazerne in de Kazerne Restaurant Kidsproof Nijmegen.
Wil je weten wat er op het menu staat? Klik via de roze button door naar de site van In de Kazerne! Kijk ook eens op ons overzicht van alle kindvriendelijke restaurants in en om Nijmegen! Deel deze tip. in de Kazerne Restaurant.
In de Kazerne in Nijmegen Eet.nu.
Wij zijn niet zo tevreden over dit restaurant. Waren om 19.00 uur binnen, kregen pas over achten ons voorgerecht! En de kinderen die we bij ons hadden, zouden ze pas het eten gegeven hebben bij ons hoofdgerecht, als we er niets van gezegd zouden hebben. Dus nog later. Mensen die op het terras besteld hadden, kregen blijkbaar voorrang. De bediening was wel vriendelijk, maar logistiek gezien klopte het van geen kant. Beetje kale ruimte. Er stond op de site dat er een trampoline voor de kinderen was, je raadt het al.niet dus. Beetje jammer allemaal. Het eten was verder wel smakelijk, maar de sfeer werkte niet echt mee. Wij gaan er zeker niet meer eten, dan is er in Nijmegen nog wel meer keus en beter ook! Eten drinken 7. Prijs / kwaliteit 7. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen. Heilig Landstichting 3. Berg en Dal 18. In de Kazerne.
Restaurant In de Kazerne in Nijmegen Restaurants.nl.
In de Kazerne Lunch kaart 0. In De Kazerne Duitse Lunch ka. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zevenheuvelenweg 87, Berg en Dal. Oranjesingel 42, Nijmegen.
Lunch Nijmegen Restaurant Nijmegen In de kazerne.
In de Kazerne krijg je 100% eerlijk, veel biologisch en een groot aantal mooie lokale producten die in heerlijke ontbijt, lunch en avondgerechten zijn verwerkt. De gerechten die op dit moment in de keuken worden gemaakt, vind je op de lunch of avondkaart.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
In de Kazerne, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het is een kidsproof restaurant. Bedank Patricia C. 29 november 2017 beoordeeld. Geen beroerde lunch, maar een erg lange wachttijd. We wilden graag nog een uurtje van het zonnetje genieten en besloten naar In de Kazerne te gaan voor een lunch op het terras. De lunch was snel besteld, maar liet heel lang op zich wachten. Zo lang zelfs dat we de serveerster moesten roepen. Bedank Frank G. 1 2 3 4 5 6 8. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Bekijk alle 14 hotels in Nijmegen.

Contacteer ons